Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Šokujúce správanie kuriéra známej spoločnosti: VIDEO Balíky odhadzoval ako vrecia zemiakov

(Zdroj: Reprofoto: Instagram/poznan_moment)

POZNAŇ - Asi každému už sa niekedy stalo, že mu balík objednaný z internetu prišiel poškodený alebo minimálne krabica bola obúchaná či pokrčená. O to znepokojivejšie je správanie jedného z kuriérov v poľskej Poznani, ktoré vyvolalo veľkú vlnu pobúrenia a nevôle. Kuriér zachytený na videu zastavil na jednej z križovatiek a začal vyhadzovať balíky priamo z dodávky na cestu.

Správanie kuriéra spoločnosti DPD zachytil na kameru jeden z miestnych obyvateľov. Video, ktoré sa rýchlo stalo virálnym, zachytáva moment, keď kuriér vstupuje do nákladného priestoru svojej dodávky a začína nezodpovedným spôsobom manipulovať s balíkmi. Na záberoch je vidieť, ako balíky vyhadzuje, pričom ich nechal ležať na zemi.

Video vyvolalo negatívne reakcie. Viacerí miestni obyvatelia majú obavy o svoje balíky nešetrili kritikou na správanie nezodpovedného kuriéra. Našli sa však aj takí, ktorí si kuriéra zastali a upozornili na oveľa vážnejšie problémy v triediacich strediskách a skladoch. Títo ľudia poukazujú na potrebu dôkladnejšieho vyšetrovania a zlepšenia pracovných podmienok pre kuriérov.

Reakcia kuriérskej spoločnosti

Hovorca spoločnosti DPD Maksymilian Pawłowski pre rádio ZET odsúdil správanie kuriéra. Zároveň zdôraznil, že takéto správanie nie je v súlade so štandardmi, ktoré spoločnosť DPD presadzuje pri realizácii svojich dodávok.

"Voči kuriérovi budú vyvodené dôsledky. Toto absolútne nie sú štandardy, na základe ktorých realizujeme naše dodávky. Správanie prezentované vo videu je v rozpore so zásadami, ktoré učíme našich kuriérov ohľadom rešpektovania zásielok našich zákazníkov," ubezpečil manažér podnikovej komunikácie v DPD.

Viac o téme: PoznaňKuriér
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu