Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Panika na palube: Pasažier si všimol chýbajúce skrutky, let zrušili v poslednej chvíli

(Zdroj: Getty Images)

NEW YORK - Let do New Yorku bol zrušený krátko pred štartom, pretože cestujúci si zrazu všimol chýbajúce skrutky na krídle.

Let z Manchestru do New Yorku bol minulý týždeň na poslednú chvíľu zrušený po tom, čo si cestujúci v lietadle Virgin Atlantic všimol chýbajúce skrutky na krídle.

archívne video

Lietadlo Ryanair počas pristávania, rolovania a odletu (Zdroj: Ryanair)

"Som dobrý letec, ale moju partnerku nepovzbudzujú informácie, ktoré som jej dal," povedal britský pasažier Phil Hardy pre New York Post. "Myslel som si, že bude lepšie povedať letuške." Potom boli okamžite povolaní mechanici, aby vykonali údržbárske práce na Airbuse A330.

Video ukazuje mechanika so skrutkovačom

Video od Hardyho ukazuje, ako jeden z inžinierov pracuje na krídle pomocou skrutkovača. Virgin aj Airbus podľa New York Post zdôraznili, že napriek chýbajúcim spojovacím prvkom neexistuje žiadne riziko pre bezpečnosť lietadla. Let bol však zrušený, aby bolo možné vykonať dodatočné bezpečnostné kontroly a poskytnúť mechanikom dostatok času na kontroly.

Cestujúcim boli ponúknuté alternatívne lety do New Yorku. "Radi by sme sa našim zákazníkom ospravedlnili za meškanie ich cesty," uviedol hovorca Virgin.

Viac o téme: LietadloSkrutkyVirgin Atlantic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu