Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Panika na palube: Pokazený zámok! Pasažier strávil celý let na toalete, posádka mu poslala odkaz

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BOMBAJ - Cestujúci leteckej spoločnosti SpiceJet strávil veľkú časť letu na palubnej toalete – nedobrovoľne. Na vine bol pokazený zámok dverí.

Cestujúci na linke SpiceJet zostal uväznený a takmer celý let strávil na toalete lietadla, uvádza New York Post. Podľa leteckej spoločnosti išiel muž po vzlietnutí na toaletu a následne nedokázal otvoriť dvere pre poruchu zámku dverí.

archívne video

Lietadlo Ryanair počas pristávania, rolovania a odletu (Zdroj: Ryanair)

"Cestujúci uviazol na záchode približne hodinu," uviedla nízkonákladová letecká spoločnosť vo vyhlásení potvrdzujúcom incident. Podľa správy postihnutý pasažier, ktorého meno nebolo uvedené, išiel na toaletu krátko po štarte jeden a pol hodiny trvajúceho nočného letu z Bombaja do Bengaluru.

Cestujúci uväznený na toalete lietadla - posádka mu poslala pod dvere odkaz

Posádka a ďalší pasažieri sa zúfalo pokúšali vyslobodiť muža z jeho ťažkej situácie, no neúspešne.

Aby členovia posádky upokojili zakliesneného pasažiera, strčili podľa Indian Express pod dvere papierik s odkazom. „Pane, zo všetkých síl sme sa snažili otvoriť dvere, ale nepodarilo sa nám to. Prosím, neprepadajte panike. O pár minút pristávame, tak prosím zatvorte veko záchoda a sadnite si naň a zabezpečte sa. Hneď ako budú otvorené hlavné dvere, príde technik,“ píše sa v liste.

Po pristátí boli na palubu lietadla privedení dvaja technici, ktorí vylomili dvere a vyslobodili pasažiera z jeho ťažkej situácie. Mužovi následne okamžite privolali lekársku pomoc. SpiceJet incident oľutoval a ospravedlnil sa cestujúcemu, ktorý tiež dostal plnú náhradu za svoj let.

Viac o téme: ZámokDvereToaletaLietadloSpiceJet
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu