Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Polícia v Prahe zasahovala voči mužovi, ktorý sa zabarikádoval v byte

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images/Brunomartinsimagens)

PRAHA - Pražská polícia v stredu podvečer zasahovala v mestskej štvrti Bubeneč, kde sa v byte zabarikádoval muž, ktorý sa vyhrážal samovraždou. Zásah trval niekoľko hodín. Polícia uviedla, že muž má zrejme pri sebe zbraň a nevylúčila, že môže aj zadržiavať rukojemníkov. TASR o tom informuje na základe správy servera Novinky.cz.

"Bol vykonaný násilný vstup do bytu, v ktorom bola nájdená jedna osoba, u tejto osoby v súčasnej dobe zisťujeme jej zdravotný stav," uviedol hovorca pražskej polície Jan Rybanský. Muž sa pokúsil o samovraždu a je v starostlivosti záchranárov. Políciu predtým telefonicky upozornili, že v byte by sa mal nachádzať ozbrojený muž, ktorý sa vyhráža samovraždou.

Archívne video

SOŠ hotelovú v Bratislave museli evakuovať (Zdroj: Topky/Maarty)

"Môžem potvrdiť, že policajti pri prípade zasahujú. Na mieste sú dvaja vyjednávači a bola povolaná aj zásahová jednotka. Muž by mal byť v byte sám," uviedol predtým Rybanský pre Novinky.cz. Polícia neskôr nevylúčila možnosť, že muž v byte zadržiava rukojemníkov. Informácie o rukojemníkoch sa po zásahu zatiaľ nepotvrdili. Policajti uzavreli časť ulice a počas zásahu tam nikoho nepúšťali.

Viac o téme: Polícia BarikádaPrahaMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu