Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Streľba v Prahe: Zomreli dvaja ľudia, jedna z obetí má byť maloletá! Polícia je na nohách

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia ČR)

PRAHA - Polícia od dnešného popoludnia vyšetruje smrť dvoch ľudí v pražských Klanoviciach. Prípad nahlásila žena, ktorá počula streľbu, uviedol hovorca pražskej polície Ján Rybanský. Okolnosti tragédie kriminalisti vyšetrujú. Na prípad upozornil server TN.cz, podľa ktorého je jedna z obetí maloletá.

Informácie o údajnej streľbe dostala polícia dnes okolo 15.00 h. "Oznamovateľka nám oznámila, že počula niekoľko výstrelov," uviedol hovorca. Vyslaná policajná hliadka našla na mieste dvoch ľudí bez známok života. Udalosť sa stala v lesnom poraste blízko ulice Čmelická, uviedol Rybanský. Vek mŕtvych spresniť nechcel.

archívne video 

V bratislavskom Ružinove sa malo strieľať, na mieste je polícia (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Do Klánovic vchádzali popri policajtoch aj pražskí záchranári. "Operátorka spolu so svedkami začala u jednej z tých osôb telefonicky asistovanú resuscitáciu," uviedla hovorkyňa Jana Poštová. Po príchode záchranárov na miesto ale bolo zrejmé, že zranenému už nie je pomoci. Na miesto bol preto povolaný koroner.

Bližšie informácie polícia k prípadu zatiaľ nezverejnila. "Sme na mieste, tak kriminalisti, ako aj ďalšie zložky, a zisťujeme okolnosti celej udalosti," uviedol Rybanský. Hovorca nemal žiadnu informáciu o tom, že by v súvislosti s prípadom hrozilo nebezpečenstvo verejnosti.

Viac o téme: StreľbaPolícia Praha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu