Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Fitness svet v smútku: Tí, ktorí ho poznali, tomu nechcú uveriť! Zomrel úžasný tréner, dojímavé slová do neba

(Zdroj: Getty Images)

HOLÍČ – Slovensko zasiahla mimoriadne smutná správa. Známy fitness tréner, výživový poradca a mentor Ladislav „Jankowitch“ Jankovič odišiel z tohto sveta priskoro. Zomrel vo veku 49 rokov.

So smutnou správou sa zdôverila jeho manželka v stredu 8.11. na sociálnej sieti. „S najväčšou bolesťou akú som mohla zažiť vám oznamujem, že môj milovaný manžel dnes o 9:56 navždy odišiel. Milujem ťa navždy..!“, napísala Lenka na Facebook.

Národný ústav vo Vyšných Hágoch ušetrí ročne viac ako štvrť milióna eur (Zdroj: TASR/Adriána Hudecová)

Tréner, výživový poradca a mentor dlhé roky bojoval s Crohnovou chorobou. V nemocnici podstúpil náročnú operáciu, no jeho telo sa už zotaviť nedokázalo. Na stránke venovanej jeho osobe pribúdajú kondolencie, ľudia spomínajú, ako im pomohol a bol pre nich ako otec alebo brat. Mnohé z odkazov sú naozaj dojímavé a hovoria o jeho nenahraditeľnosti, veľkých plánoch, ktoré už nestihol splniť a ako istotne "mentoruje" a dáva pozor na všetkých svojich kamarátov a blízkych z hora.

 

Ladislav Alexander Jankovič mnohým životom si dal zmysel Pan Tréner a Pan poradca odpočívaj v pokoji

Posted by Mário Moravčík on Wednesday, November 8, 2023
 

Posledná rozlúčka s Ladislav Alexander Jankovič bude v pondelok 13.11.2023 o 14.00 na cintoríne v Holíči .Lenka ak niečo potrebuješ, volaj píš ♥️😭 Viem že to boli, ale tak ako vždy, sme s tebou ♥️🤝

Posted by Ilonka Damborská on Thursday, November 9, 2023

Crohnova choroba je chronické zápalové ochorenie, ktoré sa môže prejaviť v ktorejkoľvek časti tráviacej sústavy. Najčastejšie v spojení tenkého a hrubého čreva. Príčina Crohnovej choroby zatiaľ nie je známa, všeobecne sa však tvrdí, že ide o ochorenie imunity.

Viac o téme: FitnessúmrtieTrénerJankovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu