Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žene spadli hodinky do záchoda: To, čo sa udialo pri ich záchrane, nečakala ani v najhoršom sne! Tá hanba...

Polícia zverejnila zábery z incidentu. Zobraziť galériu (2)
Polícia zverejnila zábery z incidentu. (Zdroj: Police Michigan)

LANSING - Záchranári v americkom štáte Michigan museli ratovať ženu, ktorá uviazla na záchode. Pokúšala sa z neho dostať svoje inteligentné hodinky Apple Watch, ktoré jej tam skĺzli. Nechať takúto parádu napospas výkalom by bol hriech a tak ich chcela silou-mocou zachrániť. V šoku, že by o ne mohla prísť, nepremyslela si záchrannú akciu do detailov a doplatila na to.

K incidentu došlo pri jazere Dixon Lake v okrese Otsego, kde bola nešťastnica na výlete. Hodinky jej spadli do záchodovej misy vonkajšej toalety. Keď sa ich snažila vybrať, sama uviazla v odpadovej nádrži. Ak nechcela zostať v mise spolu s hodinkami, nezostávalo jej nič iné, len kričať o pomoc. 

archívne video

Policajti opäť odviedli skvelú prácu: Aj vďaka ich pomoci sa zachránil život dieťaťa! (Zdroj: Facebook/ Polícia - Žilinský kraj)

Ako píše New York Post, okoloidúci začuli jej volanie o pomoc a privolali záchranárov. Tí úbohú ženu zo špinavej vody vytiahli. Polícia pri tejto príležitosti varovala ľudí, aby sa o podobné kúsky nepokúšali: „Ak stratíte predmet v záchode, rozhodne sa sami nepokúšajte liezť do odpadovej nádrže. Mohlo by to viesť k vážnemu zraneniu.“

Žene spadli hodinky do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Police Michigan)

Polícia potvrdila, že hodinky sa nakoniec naozaj našli. Neuviedla, či sa žena pri ich záchrane zranila. Zverejnila ale zábery zo záchrannej operácie. Na jednej z fotiek je vidieť záchodovú misu a pri nej priviazaný čierny povraz. Našťastie, všetko skončilo dobre a hlavné je, že neprišlo k tragédii. To, či "voňavé" hodinky bude žena ešte používať, nie je známe. V každom prípade jej už navždy budú pripomínať chvíle, keď ju záchranári ťahali z odpadovej nádrže. 

Viac o téme: ZáchodToaletaHodinkyZáchrana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu