Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Poplach v škole: Štvrták v Prahe napadol učiteľku! Prípad rieši polícia, v akcii aj sociálni pracovníci

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRAHA - Na Základnej škole Zárubova v Prahe 12 v stredu napadol žiak učiteľku, ktorá utrpela ľahké zranenia. Škola na svojom webe uviedla, že incident sa stal medzi žiakom štvrtej triedy a učiteľkou pri vyučovaní a so žiakom ho riešia policajti i pracovníci orgánu sociálnoprávnej ochrany detí (OSPOD). Policajti prípad vyšetrujú pre podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu, povedala dnes hovorkyňa pražskej polície Violeta Siřišťová.

"V stredu poobede sme vychádzali k prípadu napadnutia učiteľky žiakom. Pražskí policajti teraz prípad vyšetrujú pre podozrenie zo spáchania priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Učiteľka pri incidente utrpela drobné zranenia, ošetrenie na mieste odmietla," uviedla policajná hovorkyňa. Ďalšie informácie k incidentu odmietla oznámiť.

"Dnes došlo počas vyučovania k incidentu medzi žiakom 4. triedy a učiteľkou. Situáciu so žiakom rieši Polícia ČR a OSPOD," informovala na internetových stránkach riaditeľka školy v pražskom Kamýku Dagmar Bolfová.

Viac o téme: ŽiakPolícia PrahaNapadnutie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu