Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Vražda ženy odhalila šokujúce skutočnosti z manželstva: Šialené detaily tajnej otrockej zmluvy

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BERLÍN - Nemecké úrady riešia vraždu 37-ročnej zdravotníčky v meste Plauen. Za manžela si vzala 45-ročného muža, ktorý bol vodičom autobusu. Obaja sa zoznámili na sadomasochistickom portáli na internete. Žena manžela neskôr opustila. Porušila tým "otrockú zmluvu", ktorú spolu uzavreli.

Podľa zmluvy uzavretej v júli minulého roka, bola manželka povinná znášať zvrhlé sexuálne pravidlá. Obaja mali v zmluve zakotvéné aj mená. Žena sa volala "otrokyňa Dimentica", jej manžel "pán Dantalion". Manželka už asi nedokázala takýto život znášať a vodiča autobusu po roku opustila.

archívne video

Dvojica najprv okradla ťažko postihnutého seniora, potom ďalšieho dôchodcu (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Ako píše nemecký denník Bild, štátna prokuratúra podozrieva z vraždy práve manžela. Ten pravdepodobne ťažko znášal odchod svojej manželky. Úrady majú pred sebou ešte úlohu, objasniť, akú rolu zohrávala v ich zväzku spomínaná "otrocká zmluva".

Tá obsahuje čudné pravidlá ohľadom sexuality. Okrem iného sa v nej píše: „Otrokyňa je svojmu pánovi neobmedzene k dispozícii aj mimo pracovného času. Otrokyňa nesmie dosiahnuť orgazmus bez súhlasu svojho pána.“ Ďalej sa v nej nachádzajú ďalšie čudné pravidlá: „Otrokyňa má právo plakať, kričať a prosiť, ale uznáva, že tieto emócie nemusia mať žiadny vplyv na zaobchádzanie s ňou. Navyše vie, že ak jej pána jej zvuky vyrušia, môže jej dať predmet na zapchatie úst, alebo ju inak prinútiť, aby mlčala.“ V poradí siedmy bod zmluvy zas hovorí: „Otrokyňa sa vzdáva všetkých práv na svoje telo v prospech pána. Pokiaľ zraní svoje telo, poškodí tým pánov majetok. To je zakázané!“

Prokuratúra sa zatiaľ nechcela vyjadriť k presnému pozadiu činu: "Z taktických vyšetrovacích dôvodov k tomu v tejto chvíli nechceme poskytovať žiadne informácie," uviedol prokurátor Jürgen Pfeffer.

Viac o téme: VraždaVyšetrovanieOtrokNemeckoSadomasochizmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu