Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nabíjanie mobilu sa skončilo tragédiou: Tínedžerka urobila veľkú chybu, ktorá ju stála život! Príbeh je o to smutnejší, že...

Tehotná tínedžerka zomrela po zásahu elektrickým prúdom.
Tehotná tínedžerka zomrela po zásahu elektrickým prúdom. (Zdroj: Facebook)

CAMPINA GRANDE - Brazílčanka Jennifer Karolayne (†17) bola v deviatom mesiaci tehotenstva. Zásah elektrickým prúdom ukončil jej život a život jej nenarodeného dieťaťa.

Jennifer Karolayne mala len 17 rokov a bola v deviatom mesiaci tehotenstva, keď sa minulý štvrtok okúpala, aby zmiernila tehotenské problémy.

archívne video

Známa Slovenka 10 mesiacov po smrti otca: Stále to veľmi BOLÍ... Počas rozhovoru sa NEUBRÁNILA SLZÁM! (Zdroj: Ján Zemiar)

Urobila však strašnú chybu: Vyliezla z vane, aby si nabila smartfón. Použila predlžovačku, ktorá bola na viacerých miestach zalomená a niekoľkokrát zaplátaná. Zástrčka sa zrejme namočila, došlo ku skratu a tehotná žena utrpela silný zásah elektrickým prúdom.

17-ročný priateľ polícii povedal, že počul "nezvyčajne hlasný zvuk", po ktorom nasledoval krik. Okamžite sa ponáhľal do kúpeľne, kde našiel svoju priateľku nehybne ležať na podlahe.

Okamžite zavolal na núdzovú linku a potom sa pokúsil Jennifer pomôcť, povedal neskôr. Pritom tiež utrpel zásah elektrickým prúdom.

Po príchode sa záchranári všemožne snažili tehotnú ženu a jej nenarodené dieťatko zachrániť - márne. Oboch vyhlásili za mŕtvych na mieste nešťastia v ranných hodinách 17. augusta. Šéf polície v Campina Grande Ramirison Pedro uviedol, že prípad momentálne riešia ako nehodu a že štandardne sa musí otvoriť aj vyšetrovací protokol.

Rodina v tom čase pracovala na rekonštrukcii bytu. Preto bola vaňa len provizórne umiestnená vo veľmi malej miestnosti. Svokra obete povedala, že rodina je zaplavená smútkom. Všetci už túžobne čakali na narodenie dieťatka, detská izba bola už zariadená - vrátane postieľky a plyšákov.

Viac o téme: SmrťElektrický prúdTínedžerkaTehotenstvo Brazília
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu