Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Len pre silné žalúdky: Žena sa rozhodla ísť s kožou na trh, touto FOTO varuje pred životom s násilníkom!

Je nepredstaviteľné, akú bolesť musela táto žena utrpieť pri útoku svojho násilníckeho partnera. Zobraziť galériu (3)
Je nepredstaviteľné, akú bolesť musela táto žena utrpieť pri útoku svojho násilníckeho partnera. (Zdroj: Lancashire Police)

LONDÝN - Zlomená čeľusť, rozbitá očná jamka, vypadnuté zuby, otras mozgu. Žena, ktorá si neželala byť menovaná, má problémy s pamäťou, rečou a má poškodený nerv v tvári, odkedy ju jej vtedajší partner brutálne napadol.

Slobodnú matku z Anglicka zbili tak, že ju po útoku takmer nebolo poznať. Teraz dala snímky svojich zranení polícii na zverejnenie – aby ukázala rozsah domáceho násilia.

archívne video

Česká polícia vypátrala násilníka (Zdroj: Policie ČR/Twitter)

Medzičasom odsúdený Karl Machin (44) sám nakrútil 4. decembra 2022 brutálne násilie voči svojej partnerke v jej dome v Blackpoole. Žena utrpela desiatky vážnych zranení – fyzických aj psychických.

"Trauma a psychické utrpenie, ktoré som v dôsledku toho utrpela, sú nezmerateľné," povedala žena pre britské médiá. „Teraz sa cítim zraniteľne a v nebezpečí vo svojom vlastnom dome, pretože stále mám živé spomienky na to, čo sa mi tam stalo.“ Má pocit, že jej domov je „znesvätený“ a už nie je jej „útočiskom a bezpečným priestorom“.

Len pre silné žalúdky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Lancashire Police)

Obeť ďalej uviedla: „Nemám skutočnú predstavu o tom, ako ma útok emocionálne ovplyvní, a musím byť realistická, že to môže mať celoživotný vplyv na moju sebadôveru a sebaúctu. Ale snažím sa zo všetkých síl získať späť niečo zo svojho starého ja.“

Karl Machin priznal zodpovednosť za ťažkú ​​ujmu na zdraví a bol odsúdený na sedem rokov a dva mesiace väzenia. Dostal aj zákaz priblíženia, ktorý platí desať rokov.

Jo Clement z Blackpoolskej polície povedal: „Karl Machin podrobil svoju obeť brutálnemu, vážnemu a život meniacemu útoku, ktorý jej zanechal nielen hrozné zranenia, ale aj trvalú psychickú ujmu. Je to jednoznačne mimoriadne násilná osoba a ja vítam tak trest odňatia slobody, ako aj súdny zákaz približovania.“

Len pre silné žalúdky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Lancashire Police)

Polícia ženu pochválila za to, že "mala odvahu hovoriť o tom, čo sa jej stalo, a bola ochotná podstúpiť súdny proces."

„Dúfam, že jej odvaha dodá ostatným ženám, ktoré sú v násilných vzťahoch, sebadôveru, aby sa prihlásili a povedali polícii – s vedomím, že to vyšetrujeme profesionálne a citlivo a pokúsime sa predviesť páchateľov, aby sme priniesli spravodlivosť obetiam."
 

Viac o téme: MatkaDomáce násilieZraneniaútok Veľká BritániaŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu