Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tragická nehoda: Auto ostalo úplne zdemolované! Žena nemala šancu prežiť, dve deti utrpeli vážne zranenia

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Policie České republiky)

VŠESTARY - Tragická nehoda dvoch osobných áut pri obci Rozběřice, ktorá spadá pod Všestary na Královohradecku, dnes na niekoľko hodín uzavrela hlavný cestný ťah z Hradca Králové na Jičín. Na mieste zomrela vodička jedného z áut. Dve deti, ktoré s ňou cestovali, utrpeli vážne poranenia. Muž z druhého auta vyviazol s ľahším zranením, vyplynulo z vyjadrení zástupcov zdravotníckych záchranárov a polície. Nehoda na ceste I/35 sa stala okolo 8: 30. Na mieste zasahovali všetky záchranárske zložky vrátane vrtuľníka.

archívne video 

Pri tragickej nehode v Bratislave zomrel známy politik Dušan Velič (Zdroj: Topky/ Maarty)

Cesta bola v mieste nehody okolo poludnia čiastočne sprejazdnená. "Premávka je riadená kyvadlove," povedala policajná hovorkyňa Iva Kormošová. Podľa polície sa dve osobné autá čelne zrazili. "Na mieste zomrela 41-ročná vodička. Jej dve maloleté deti a 69-ročný vodič z druhého vozidla utrpeli zranenia, s ktorým boli prevezení do nemocnice," uviedla Kormošová. U vodiča policajti vylúčili alkohol dychovou skúškou, u zosnulej ženy bola nariadená súdna pitva.

Tragická nehoda: Auto ostalo
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Policie České republiky)

"Pri strete dvoch osobných áut zomrela jedna vodička. Spolu s ňou cestovali dve maloleté deti, ktoré utrpeli vážne zranenia trupu. Jedno dieťa prepravil do nemocnice vrtuľník, druhé sanitka. Muž z druhého auta utrpel ľahšie zranenia a bol prevezený na ošetrenie do Fakultnej nemocnice Hradec Králové," povedal hovorca Zdravotníckej záchrannej služby Královohradeckého kraja Ivo Novák. Príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Viac o téme: NehodaPolícia Hradecko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu