Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

MIMORIADNE Mladá Slovenka sa počas kúpania v Rakúsku vážne zranila: Pomáhať jej musel až vrtuľník!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

UNTERACH - Dvadsaťšesťročná žena zo Slovenska utrpela v piatok zranenia počas potápania sa v jazere Attersee v Hornom Rakúsku po tom, čo sa z veľkej hĺbky vynorila príliš rýchlo, informuje sa o tom s odvolaním sa na správu rakúskeho spravodajského servera Nachrichten.at.

archívne video

Neďaleko Brna sa zrazili dva autobusy, zasahuje tam aj záchranársky vrtuľník, zranených rátajú v desiatkách (Zdroj: Twitter.com/Policie ČR)

Slovenka sa so svojím rovnako starým partnerom potápala v piatok popoludní zhruba o 16.30 h v okolí pláže Kohlbauernaufsatz v dedine Unterach. Pravdepodobne pritom narazili na inú skupinu potápačov. Pár chcel preplávať nad ňou, pričom žena pomerne rýchlo vystúpila z 15-metrovej hĺbky smerom k hladine.

MIMORIADNE Mladá Slovenka sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Zdravotníci museli zasiahnuť letecky

Jej partner to zaregistroval a pokúsil sa ju pritiahnuť k sebe, pričom spolu následne pomaly vystúpili na hladinu, píše server. Do príchodu záchranárov bol žene podávaný kyslík. So zraneniami bližšie neurčeného stupňa bola následne vrtuľníkom transportovaná do nemocnice v meste Vöcklabruck.

Viac o téme: ZraneniaRakúskoSlovenka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu