Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hororové znásilnenie v dovolenkovom raji priamo na móle: Turistka zažila chvíle hrôzy, 10 minút jej zmenilo život

(Zdroj: Getty Images)

FARO - Ohavný sexuálny útok momentálne šokuje Algarve - najjužnejší región v Portugalsku. Podľa polície tam údajne muž na pláži napadol a znásilnil mladú dovolenkárku. Údajný sexuálny delikvent bol už identifikovaný.

Šokujúci incident v dovolenkovom raji. V Portugalsku bola znásilnená turistka na obľúbenej dovolenkovej pláži v Algarve, uviedla polícia. Obeťou je údajne britská dovolenkárka vo veku 21 rokov. O desivom prípade znásilnenia informoval britský "Mirror".

Hororová jazda v bratislavskej MHD: Mladá žena sa takmer stala obeťou znásilnenia! (Zdroj: FB / Polícia SR - Bratislavský kraj)

Obeť polícii vysvetlila, že k sexuálnemu napadnutiu došlo na móle na pláži Praia da Rocha v obci Portimao. Mladá žena incident nahlásila polícii v utorok okolo piatej hodiny ráno. Portugalský denník Correio da Manha s odvolaním sa na policajné zdroje uvádza, že páchateľa už identifikovali.

Podľa polície k údajnému znásilneniu došlo len chvíľu po tom, ako sa 21-ročná žena oddelila od svojich priateľov. "Dnes ráno po 5:00 sme dostali sťažnosť od mladej Angličanky, ktorá povedala, že sa stala obeťou znásilnenia na jednom z mól na pláži na úpätí útesov v Praia da Rocha," uviedol policajný zdroj.

Útočníka opísala ako štíhleho muža s africkou pleťou, ktorý hovoril po francúzsky, bol vysoký asi 1,70 metra a na hlave mal bielu šatku. Ďalší zdroj uviedol: "Policajtom povedala, že osoba, ktorá sa k nej priblížila, sa priblížila k prístupovému schodisku na chodník a potom, keď už bola na chodníku, využila vzdialenosť od svojich priateľov, odvliekla ju do kríkov a do 10 minút ju znásilnila.“ Sexuálny násilník jej údajne ukradol aj tašku.

Údajnú obeť znásilnenia previezli do nemocnice v Portimao na lekárske vyšetrenie. Či už polícia podozrivého zatkla, nie je jasné. Vyšetrovanie prípadu pokračuje.

Viac o téme: ZnásilneniePortugalskoAlgavre
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu