Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Príšerná smrť dieťaťa: Matka nechala 16-mesačnú dcérku samu doma desať dní! Neuveriteľný dôvod

Matka nechala malú dcéru desať dní samu.
Matka nechala malú dcéru desať dní samu. (Zdroj: Cuyahoga County Police)

COLUMBUS - V Ohiu sa matka musí zodpovedať za smrť svojej dcéry. Dievčatko malo len 16 mesiacov. Podľa medializovaných informácií Kristel Candelarioová (31) jednoducho odišla na dovolenku a nechala dieťa desať dní samé. Malá Jailyn zomrela, keď bola jej matka v Detroite, Michigane a slnečnom Portoriku.

31-ročná žena vyšetrovateľom priznala, že dieťa nechala doma "úplne samé a bez dozoru". 16. júna sa hororová matka vrátila z dovolenky a našla svoju dcéru bez života v dome v Clevelande. Podľa policajného denníka si myslela, že dievča je len „extrémne dehydrované“. Privolaní záchranári však už len skonštatovali smrť.

Škandál na slávnostiach vína v Třebíči: Deti sledovali tanec takmer nahej burlesky! (Zdroj: FB/Milada Svobodová)

Podľa súdnych dokumentov bola ohrádka dieťaťa znečistená výkalmi a močom. Nezistili sa žiadne známky násilia.

Hororová matka bola učiteľkou na základnej škole

Kristel Candelariová, ktorá od novembra 2022 pracovala ako suplujúca učiteľka na základnej škole, je momentálne vo väznici v okrese Cuyahoga. Kaucia bola stanovená na milión dolárov. Jej zamestnávateľ odvtedy obvinenú okamžite prepustil.

Na otázku miestneho vysielateľa susedia, ktorých smutná smrť znepokojila, uviedli, že sa o Jailyn starali už predtým. Candelariová sa im mohla ozvať, o malú by sa opäť postarali.

Jedna 13-ročná susedka povedala: „Jailyn si naozaj nezaslúžila to, čo sa jej stalo. Bola naozaj rozkošná a veľmi mi chýba.“ Ďalší susedia opísali dievčatko, že vyzeralo šťastne.

Pojednávanie sa uskutoční 28. júna o 8:30 miestneho času. Hlavná otázka, ktorú si treba položiť, je prečo. 31-ročná Kristel Candelariová zatiaľ neodpovedala, prečo nechala svoju dcéru tak dlho samu.

Viac o téme: MatkaDieťaPolícia Samé domaKristel Candelarioová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu