Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Luxusná dovolenka v hoteli Ritz-Carlton na Maledivách sa zmenila na nočnú moru: Ženu znásilnil jeden zo zamestnancov

Luxusná dovolenka na Maledivách sa zmenila na hrôzu Zobraziť galériu (4)
Luxusná dovolenka na Maledivách sa zmenila na hrôzu (Zdroj: Profimedia.sk)

MALE - Dvadsaťšesťročná študentka z Austrálie Xu Yitongová asi na poslednú dovolenku tak skoro nezabudne. Ubytovaná bola v luxusnom hoteli Ritz-Carlton na Maledivách sama. Aj keď nemala partnera, kamarátku alebo rodinu so sebou, rozhodla sa, že si dovolenku užije aj osamote. Nečakala však, že sa jej vytúžená dovolenka zmení na najhoršiu nočnú moru.

Celý incident sa stal v deň, keď sa študentke pokazil mobilný telefón. Z telefónu, ktorý bol na hotelovej izbe sa nedokázala spojiť so svojou rodinou a tak poprosila recepciu, či jej telefón opravia a pomôžu zavolať domov. Recepcia jej ale na hotelovú izbu poslala zamestnanca, ktorý ju znásilnil, informoval britský DailyMail.

V Rovinke horí, dym vidieť až v Šamoríne či v bratislavskej Rači (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Začal sa pýtať nevhodné otázky, kde býva a prečo prišla na dovolenku sama. Keď sa snažila zmeniť tému, muž sa pýtať neprestal. „Dal si žuvačku a spýtal sa ma, či sa chcem bozkávať. Zostala som ako obarená,“ upresnila Xu v rozhovore. „Bola som v šoku. Povedala som, že nie. Preložila som mu to aj na notebooku, v prípade, že by mi nerozumel,“ dodala.

Luxusná dovolenka sa zmenila na hrôzu
Zobraziť galériu (4)
Luxusná dovolenka sa zmenila na hrôzu  (Zdroj: Profimedia.sk)

Zamestnanec hotela jej však nasilu otvoril ústa, a spýtal sa, či je lesba, keď sa jej to nepáči. „Začal mi strkať jazyk do úst a povedal, že bude gentleman. Zhodil ma na posteľ, zvliekol mi nohavice a dvakrát mi strčil penis do úst. Bránila som sa a snažila som sa ho zastaviť ale nepomohlo to,“ opísala hroznú situáciu Xu.

Študentke sa podarilo útočníkovi uniknúť a schovať sa v hotelovej izbe, no následne zamestnanec ejakuloval na obrazovku jej notebooku, utrel to uterákom a odišiel. Pred odchodom jej povedal, že sa ešte vráti.  Xu okamžite incident nahlásila na recepcii, no namiesto toho, aby jej pomohli, zabavili jej osobné veci vrátane notebooku a obvinili ju, že si všetko vymyslela. Yitongová však stihla navštíviť lekára a urobiť si fotky svojho tela s modrinami ako dôkaz. Celý incident nahlásila aj na miestnej polícii, no ani tá nebola nápomocná. Vedenie hotela uviedlo na sociálnej sieti Twitter, že takéto obvinenia berú vážne a momentálne je celá vec v štádiu vyšetrovania. „Bezpečnosť našich hostí a spolupracovníkov je pre nás veľmi dôležitá. Pokračujeme v spolupráci s úradmi a so študentkou pravidelne komunikujeme.“

Viac o téme: DovolenkaZnásilnenieMaledivyKrimiXu Yitongová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu