Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Posledný dobrý skutok sa zmenil na obrovskú tragédiu: Muž doplatil na pomoc nevinným káčatkám prejsť cez cestu!

Posledný dobrý skutok sa mužovi stal osudným
Posledný dobrý skutok sa mužovi stal osudným (Zdroj: GoFundMe, Twitter/CBSNews)

NEW YORK - 41-ročný Casey Rivara, otec dvoch detí bol zrazený 17-ročnou vodičkou neďaleko priechodu pre chodcov, keď pomáhal rodine kačiek prejsť cez cestu. Hrôzostrašnej scéne sa prizerali nielen jeho deti z auta ale aj ďalší svedkovia, ktorý si jeho dobrý skutok všimli a fotili si ho. Privolaní záchranári mužovi už nedokázali pomôcť.

Casey Rivara zaparkoval svoje auto na okraji cesty v piatok podvečer. Už z auta uvidel ako sa cez cestu vybrala rodinka kačky s jej mláďatkami, ktorým chcel Casey pomôcť, aby sa bezpečne dostali na druhú stranu ulice v americkom Rockline v Kalifornii, informoval CBS News. Ku Caseymu sa však po ceste nebezpečne rýchlo priblížila aj 17-ročná vodička, ktorá si Caseyho nevšimla a zrazila ho priamo pred očami jeho detí, ktoré celú situáciu sledovali z auta.

Slovensko podporuje snahy Európskej únie o znižovanie závislosti na cenných surovinách (Zdroj: TASR/Jaromír Novak)

Rodina sa z obrovskej tragédie nedokáže spamätať a poprosila verejnosť o zbierku. Podarilo sa im vyzbierať už 40 000 dolárov. Posledný akt láskavosti Caseyho zachytil na kameru aj svedok nehody, 12-ročný William Wimsatt. Ten si všimol, ako Casey kačice odháňal tlieskaním a pomáhal im dostať sa na chodník, aby boli v bezpečí. No potom nasledovalo to, čo nikto nečakal. Zo zákruty sa vyrútilo auto, ktoré narazilo priamo do muža. „Pamätám si len zvuk a potom ako preletel cez križovatku,“ dodal William. Na mieste tragédie vytvorili dočasný pamätník s kvetmi a gumenými kačicami na počesť mužovho posledného prejavu láskavosti.

Rocklinská polícia uviedla, že 17-ročná vodička zostala po nehode na mieste a s políciou spolupracuje pri vyšetrovaní. Celý incident je v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: NehodaHaváriaIncidentDobrý skutokCasey Rivara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu