Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

ŠKANDÁL na škole deň po masakre v Belehrade: Šokujúci čin žiaka! Učiteľka hneď volala políciu

Šok po krvavej streľbe na škole v Belehrade. Zobraziť galériu (2)
Šok po krvavej streľbe na škole v Belehrade. (Zdroj: Profimedia)

BELEHRAD - Len deň po tragickej udalosti na základnej škole v Belehrade žiak školy v Obrenovci po minúte ticha vyvolal incident. Podľa reportáže novinára z Pink TV jeden zo žiakov priniesol do školy plastovú pištoľ, ktorú vytiahol a ukázal ju spolužiakom. Polícia okamžite zareagovala.

"Incident sa stal v základnej škole Jefimija v centre Obrenovca. Na mieste zasahoval školský policajt. Učiteľka po minúte ticha nechala deti na chvíľu v triede, aby zistila, či na hodinu nastúpili všetci žiaci. Jeden chlapec vytiahol z aktovky plastovú pištoľ a ukázal ju kamarátovi. Ten ju zobral, pravdepodobne s úmyslom hodiť to do koša," povedal novinár. Bizarná situácia po včerajšej udalosti bola okamžite nahlásená polícii, ktorá promptne zareagovala.

ŠKANDÁL na škole deň
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

"Tretí chlapec mu vzal zbraň a začal ňou mávať v triede. Deti sa báli. Boli vyrozumené triedne a sociálne služby Ústredia sociálnej práce a jeden z týchto chlapcov bol odovzdaný príslušníkom polície s rodičom na odbor kriminality mládeže na ďalšie konanie. Podľa mňa je to neskutočný incident. Okrem strachu nie sú žiadni zranení ľudia," povedal novinár.

Viac o téme: ObeteSrbskoBelehradStreľbaŠkola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu