Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ohavný čin tínedžera? Polícia vo Francúzsku našla telo päťročnej obete: Podozrivý je len 15-ročný mladík

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RAMBERVILLES - Polícia objavila v mestečku Rambervilles ležiacom na východe Francúzska vo vreci na odpadky telesné pozostatky päťročného dievčaťa. V tejto súvislosti bol zadržaný mladík, ktorý v minulosti trpel psychickými problémami. V streda to uviedli miestne úrady. Informuje o tom agentúra AFP.

Starosta Rambervilles Jean-Pierre Michel vyhlásil, že rodičia dievčaťa pochádzajúci z Rumunska nahlásili nezvestnosť svojej dcéry len krátko predtým, než boli jej pozostatky objavené. Nahé telo dievčaťa sa našlo v byte nachádzajúcom sa len približne sto metrov od miesta, kde žilo s rodinou, uviedol miestny denník Le Republicain Lorraine.

Video: Polícia obvinila dve Bulharky, ktoré kradli v nákupnom centre

Polícia obvinila dve Bulharky, ktoré kradli v nákupnom centre (Zdroj: Facebook/Polícia - Bratislavský kraj)

Podľa nemenovaného zdroja z policajného prostredia bol následne zadržaný mladík vo veku približne 15 alebo 16 rokov, ktorého už miestne úrady evidovali v súvislosti s "činmi spojenými so sexuálnym zneužívaním" malých detí. Podľa La Republicain Lorraine tínedžer trpí psychickými problémami a len pred niekoľkými týždňami bol hospitalizovaný v "špecializovanom ústave".

Viac o téme: DieťaDievčaTeloPodozrivýTínedžerPolícia Francúzsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu