Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajti prichytili zlodeja priamo pri čine: Neverili vlastným očiam, TOTO sa snažil ukradnúť

Zlodeja prichytili policajti, ako si ukradnuté veci odkladá na balkón
Zlodeja prichytili policajti, ako si ukradnuté veci odkladá na balkón (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

PRAHA – V dnešnej dobe sa už zlodeji pokúšajú ukradnúť aj predmety ktoré nemajú veľkú hodnotu. V tomto prípade však išlo naozaj o čokoľvek. Pražskí policajti nemohli uveriť tomu, čo sa snažil zlodej odcudziť počas bieleho dňa.

archívne video

Prepadnutie čerpacej stanice, zlodeji v prilbách nepatrili medzi najbystrejších (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Pražskí policajti boli v sobotu 15. apríla podvečer privolaní pražskej Libne, kde sa mal do rodinného domu vlámať zlodej (32). Ako informuje Policie České republiky, podarilo sa mu nájsť predlžovací kábel, vankúš a plastové stolné hodiny, ktoré si chcel zobrať so sebou. Do týchto chvíľ nie je celkom jasné, prečo zlodej odcudzil práve tieto tri veci. Bolo to v podstate jedno, keď ho polícia prichytila priamo na mieste činu. 

Bizarný úlovok

Kriminálnik najprv preskočil plot a následne rozbil sklenenú výplň na balkónových dverách. To mu umožnilo dostať sa dnu. Keď si všetky tri kradnuté veci ukladal na balkón, zbadali ho privolaní policajti. Zrejme v okolí niekto počul zvuk rozbitého skla a zavolal pomoc. Z videa, ktoré uverejnila na sociálnych sieťach Policie ČR je vidieť, ako sa zlodej policajtov očividne bojí. Keď mu chceli nasadiť putá, bol v takom strese, že nereagoval na príkaz dať si ruky za chrbát.

Zlodej prichytený pri čine. Pokúšal sa ukradnúť vankúš či stolné hodiny (Zdroj: Facebook/Policie České republiky)

Muži zákona napokon zlodeja zadržali pomocou donucovacích prostriedkov. Je podozrivý zo spáchania trestného činu krádeže a porušovania domovej slobody. V prípade vynesenia rozsudku mu hrozí trojročný nepodmienečný trest za mrežami.   

Viac o téme: ZlodejVlámaniePrahaČeská republikaKrimiPolicie České republiky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu