Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce úmrtie: Hviezda Instagramu (†24) zomrela len pár týždňov po svojom priateľovi

Mary-Brian Clarke zomrela vo veku 24 rokov. Zobraziť galériu (2)
Mary-Brian Clarke zomrela vo veku 24 rokov. (Zdroj: Instagram/Mary-Brian Clarke)

NEW YORK - Náhla smrť modela Jeremyho Ruehlemanna spôsobila zdesenie vo svete módy a teraz sa stala ďalšia tragédia. Ruehlemannova priateľka Mary-Brian Clarke je tiež mŕtva, mala len 24 rokov.

Koncom januára 2023 svetom módy preletela tragická správa. Vo veku iba 27 rokov náhle zomrel úspešný mužský model Jeremy Ruehlemann. Američan, ktorý sa postavil pred kameru a kráčal po móle pre značky ako Zara, Macy's či Superdry, zomrel podľa prvotných zistení na predávkovanie liekmi. Teraz sa okolie Jeremyho Ruehlemanna musí vyrovnať s ďalšou tragédiou. Mary-Brian Clarke, jeho priateľka, zomrela len pár týždňov po Jeremym.

Lucia Javorčeková prišla o svoj profil na Instagrame: TOTO je skutočný dôvod! (Zdroj: Instagram L.J.)

Mary-Brian Clark zomrela podľa nekrológu od jej rodiny, z ktorého  okrem iného cituje Gala, 21. marca 2023 vo veku iba 24 rokov. 

Šokujúce úmrtie: Hviezda Instagramu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/Mary-Brian Clarke)

Príbuzní sa k príčine smrti PR konzultantky z Houstonu v americkom štáte Texas, ktorá bola aktívna aj na Instagrame a mala tam niekoľko tisíc sledovateľov, nevyjadrili. Smrť mladej ženy však bola „nečakaná“. Za Mary-Brian Clarke smútia rodičia Brian a Resa a jej súrodenci Jack, Hannah a Abby.

"Budeme si Mary-Brian pamätať pre jej nákazlivý smiech, zmysel pre humor a jedinečnú schopnosť dostať sa s ostatnými do kontaktu. Bola svetlom, ktoré presvitalo z jej viery v... dobro v ľuďoch," povedali príbuzní Mary-Brian Clarke. So ženou, ktorá zomrela taká mladá, sa 31. marca 2023 na pohrebe rozlúčili priatelia, príbuzní a známi.

Viac o téme: úmrtieInstagramMary-Brian Clarke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu