Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Vražda ako z hororu: Úspešnú modelku rozrezali na kusy! Nechutné, kde našli časti jej tela

Krásna modelka Abby Choi bola chladnokrvne zavraždená Zobraziť galériu (2)
Krásna modelka Abby Choi bola chladnokrvne zavraždená (Zdroj: Instagram/xxabbyc)

HONGKONG - Minulý týždeň sa policajtom v Hongkongu naskytol pohľad ako z najhoršieho hororu! Vychádzajúcu hviezdu modelingu Abby Choi našli zavraždenú v prázdnom dome. Jej nohy našli v chladničke a údajne v polievkových hrncoch plávali zvyšky ľudského tkaniva. Na mieste zločinu našli aj nástroje, ktoré vrah použil.

Modelka, ktorá sa ocitla len prednedávnom aj na francúzskom módnom časopise L´Officiel bola nezvestná od stredy minulého týždňa. Vo štvrtok po nej začala pátrať polícia, no to čo našli bola scéna ako z najhoršieho hororového filmu.

Prezidentský palác žiari farbami Ukrajiny (Zdroj: Topky/Maarty)

V dome v prímorskom letovisku Lung Mai, asi pol hodiny cesty od centra mesta, našli jej telo rozštvrtené. Jej nohy našli v chladničke a v polievkových hrncoch našli zvyšky ľudského tkaniva. „Stále pátrame po hlave,“ uviedol v sobotu policajný komisár Alan Chung. Polícia v dome objavila elektrickú pílu a mlynček na mäso. Polícii sa však nepodarilo nájsť ruky, telo ani hlavu.

Mladá modelka Abby Choi bola chladnokrvne zavraždená
Zobraziť galériu (2)
Mladá modelka Abby Choi bola chladnokrvne zavraždená  (Zdroj: Instagram/xxabbyc)

Z vraždy je podozrivý jej exmanžel, s ktorým mali údajne spory kvôli financiám, objasnil policajný komisár. „Niekto zrejme nebol spokojný s tým, ako obeť zachádzala so svojím majetkom, a to sa stalo zrejme motívom pre jej zabitie,“ upresnil. Medzi podozrivými je aj exmanželova rodina. Podľa dostupných informácií sa exmanžel pokúsil utiecť z Hongkongu na lodi. Otec, exmanžel, ale aj brat čelia obvineniu z vraždy, informoval South China Morning Post.

Dom, v ktorom modelkino telo našli bol len nedávno prenajatý a chýbal v ňom akýkoľvek nábytok. Zrejme si ho páchateľ prichystal priamo na vraždu.

Viac o téme: VraždaExmanželHongkongAbby ChoiChladnokrvná vražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu