Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Mladá vodička pobavila aj policajtov: Navigácia ju poslala mimo vozovku, tridsať metrov išla po koľajniciach!

Mladá vodička skončila na električkovej zastávke Zobraziť galériu (4)
Mladá vodička skončila na električkovej zastávke (Zdroj: Krajské riaditeľstvo polície Moravskoslezského kraja)

OSTRAVA – Do naozaj bizarnej situácie sa dostali ostravskí policajti. Neverili vlastným očiam, keď našli mladú vodičku (21) stáť na koľajniciach priamo pri zastávke električky. Ako ospravedlnenie povedala, že iba nasledovala navigáciu a teda nevie ako sa tam ocitla.

Koncom minulého týždňa riešili dopravní policajti v Ostrave naozaj kuriózny prípad. Na tiesňovú linku dostali hlásenie, že mladá žena s osobným vozidlom Škoda Fabia uviazla na koľajniciach neďaleko zastávky električky Dolní Vítkovice.

Dopravná nehoda na Botanickej ulici (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Bratislavský kraj)

Keď dorazili na miesto, naskytol sa im naozaj zaujímavý pohľad. Vodička údajne išla po ulici Ruská, keď ju navigácia nasmerovala, aby odbočila. Autom však vošla priamo do koľajiska a viezla sa po ňom takmer tridsať metrov, až kým sa jej auto nezaseklo.

Policajti jej za priestupok dali blokovú pokutu a upozornili ju, aby sa nabudúce radšej presvedčila, či ide stále po vozovke. "Kontrola prítomnosti alkoholu v krvi a návykových látok skončila s negatívnym výsledkom", iinformovala policajná hovorkyňa Eva Michalíková.  

Našťastie sa nikomu nič nestalo a mladá vodička sa poučila, že navigáciu sa neoplatí počúvať za každých okolností. Električková doprava bola zastavená až do momentu, kým vozidlo odstránili z koľajníc.

Viac o téme: KoľajniceNavigáciaKuriózna nehodaGPSMladá vodička
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu