Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Šokujúca správa o Putinovi: Šéf Kremľa oslavoval s hlavami štátov v striptízovom klube

Vladimir Putin pozval hlavy štátov do striptízového klubu. Zobraziť galériu (3)
Vladimir Putin pozval hlavy štátov do striptízového klubu. (Zdroj: SITA/Alexey Danichev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP)

MOSKVA - Na zmiernenie napätých vzťahov vraj Vladimir Putin pozval svojich spojencov do striptízového klubu. Medzi mužmi bolo údajne niekoľko hláv štátov.

Zatiaľ čo Rusko zasypáva Ukrajinu raketami, zdá sa, že Vladimir Putin má uvoľnenú náladu. Ako sa momentálne možno dočítať v The Sun, Vladimir Putin vraj pozval svojich politických priateľov do striptízového klubu, ktorý má patriť jeho bývalej milenke.

Deň 309. vojny na Ukrajine (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine )

Vojnový štváč údajne vzal svojich priateľov vo VIP autobuse do Leningradského centra v Petrohrade, aby napravil vzťahy po tom, čo jeho prebiehajúca vojna na Ukrajine ohrozuje jeho spojenectvá. Medzi hosťami, ktorých 70-ročný despota prijal v erotickom bare, boli hlavy štátov z Arménska, Azerbajdžanu a Kazachstanu, ako tvrdí The Sun, ktorý čerpal zo správ na investigatívnej webovej stránke Project Media a novinách Kommersant.

Záber z predstavenia v Leningradskom centre.
Zobraziť galériu (3)
Záber z predstavenia v Leningradskom centre.  (Zdroj: profimedia.sk)

Po príchode na miesto konania vraj ruský diktátor odovzdal svojim ôsmim kamarátom „prstene moci“ z bieleho zlata, aby oslávili bizarný večer. Väčšinovým vlastníkom centra Leningradu je údajná Putinova bývalá milenka Svetlana Krivonogičová (47), ktorá je teraz jednou z najbohatších žien v Rusku po tom, čo dala výpoveď ako upratovačka, uvádza Project Media.

Svetlana Krivonogičová
Zobraziť galériu (3)
Svetlana Krivonogičová  (Zdroj: profimedia.sk)

Krivonogičová bola vraj Putinovou milenkou, keď bol šéfom ruskej Federálnej bezpečnostnej služby (FSB). Hovorí sa, že títo dvaja sa rozišli predtým, ako sa vojnový štváč zaplietol so zlatou olympijskou gymnastkou Alinou Kabajevovou. Samotný Putin sa k údajnému vzťahu nikdy verejne nevyjadril. Napriek tomu sa o jeho milostnom živote neustále špekuluje.

Viac o téme: Striptízový klubRuskoVladimir PutinUkrajinaPetrohrad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu