Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tragédia v USA: Žena bola uväznená 18 hodín vo svojom aute! Na pomoc čakala márne, zamrzla

Anndel Taylorová zamrzla vo svojom aute. Zobraziť galériu (2)
Anndel Taylorová zamrzla vo svojom aute. (Zdroj: Facebook/JuicyBichy Brown)

BUFFALO - Extrémne chladný, štipľavý vietor a silná snehová búrka: Časti USA zostávajú v mrazivom objatí arktickej búrky Elliott. Potvrdených je už viac ako 50 mŕtvych a úrady sa obávajú ďalších obetí. Mesto Buffalo (štát New York) je obzvlášť ťažko zasiahnuté poveternostnou katastrofou. Depresívne na tom je, že napriek naliehavým varovaniam sú niektorí ľudia v autách prekvapení mrazom, ako ukazuje osud 22-ročnej ženy.

Auto Anndel Taylorovej uviazlo v obrovskom záveji, keď sa cez víkend vracala z práce a nedokázala sa vyslobodiť a dostať sa do bezpečia.

Snehová víchrica v New Yorku (Zdroj: profimedia.sk)

Ako uviedli rôzne médiá, Taylorová bola uväznená približne 18 hodín, kým zomrela v mraze. Výfukové plyny sa vraj dostali do jej auta. Taylorová bola dovtedy jedným z troch vodičov, ktorí šoférovali svoje auto napriek platnému zákazu šoférovania.

Podľa správ chcela prečkať búrku. Auto potom postupne obklopil sneh (výška takmer 1,30 metra). Vo svojej beznádejnej situácii vraj poslala video z auta svojej rodine. V 16-sekundovom klipe ukázala príbuzným dramatickú situáciu zo svojho auta.

Hrozné pre zúfalú rodinu: Potom sa kontakt s uväznenou Anndelou prerušil a začalo sa mučivé čakanie; následné pátranie prišlo príliš neskoro: V sobotu večer sa konečne podarilo nájsť telo mladej ženy.

Zatiaľ čo najhoršia časť smrtiacej zimnej búrky je údajne minulosťou, podľa National Weather Service meteorológovia varovali v utorok (miestneho času) pred ďalším snežením v najviac zasiahnutom regióne. V okrese Erie by mohlo spadnúť až ďalších päť centimetrov snehu.

Tragédia v USA: Žena
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/JuicyBichy Brown)

Anndelina rodina si krátko po nehode založila stránku na darcovskej platforme GoFundMe, aby získala peniaze na „emocionálnu a finančnú podporu“. Jej matka vo svojej výzve na darcovstvo napísala: „Veľmi si vážime každú pomoc. Pomôžte nám urobiť, čo je potrebné po jej predčasnej smrti.“
 

Viac o téme: AutoSnehová búrkaZamrznutieBuffaloAnndel Taylorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu