Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Novoročná predpoveď Medvedeva naháňa strach: Koniec eura a nové usporiadanie Európy…Spomenul aj Slovensko

Ruský exprezident Dmitrij Medvedev Zobraziť galériu (2)
Ruský exprezident Dmitrij Medvedev (Zdroj: SITA/AP/Alexei Nikolsky, Getty Images)

MOSKVA – Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev sa pripojil k ľuďom, ktorí na sociálnych sieťach predpovedajú rôzne teórie do blízkej či ďalekej budúcnosti. Putinov predchodca poskytol sériu niekoľkých prípsevkov o tom, čo by sa mohlo stať s európskym kontinentom v priebehu budúceho roku. Z predpovede ide po chrbte mráz.

Dmitrij Medvedev, ktorého v prezidentskom kresle vystriedal súčasný vládca Ruska Vladimir Putin, uverejnil na Twitteri sériu príspevkov. Všetky sa týkali predpovede o blízkej budúcnosti Európy. Medvedev konkrétne spomenul, že zmeny by mali nastať už v priebehu budúceho roku. Jedna z tých menej drastických sa týkala opätovného rozšírenia EÚ o Veľkú Britániu.

Nasledoval by však nasledoval menový kolaps a zánik eura (ako také, by sa prestalo používať). Okrem toho majú ceny ropy na svetovom trhu vystúpiť na neuveriteľných 150 dolárov za barel a za tisíc kubických metrov plynu zaplatíme 5 000 dolárov. 

Osud pre Slovensko

Následne sa obracia opäť na Európu s tým, že západnú časť Ukrajiny si rozdelia Poliaci a Maďari. Slovensko spomína v piatom bode, kde hovorí o vzniku tzv. Štvrtej ríše, ktorá sa má podľa Medvedeva skladať z Nemecka a jeho satelitov, teda Poľsko, baltské štáty, Českú republiku a Slovensko. Nevyhol sa ani vytvoreniu nového konfliktu. Táto nová ríša by mala v budúcom roku bojovať proti Francúzsku. 

Rozpad USA

Bývalý ruský prezident zahrnul do svojich predpovedí aj USA. Podľa neho tu dôjde k občianskej vojne, ktorá bude viesť k rozpadu USA. Následne sa síce uskutočnia voľby, avšak nie na uzemí Spojených štátov, aké poznáme dnes. Vznikne niekoľko nástupníckych štátov a v niektorých z nich bude prezidentom Elon Musk. 

Neboli prvé

Šialené vízie zdieľal Medvedev na Telegrame už v lete tohto roku. Opäť vtedy spomenul Európu a jej nové usporiadanie po vojne na Ukrajine. Navrhoval jej rozdelenie medzi Rumunsko, Poľsko a Rusko. Ostala by len malá časť okolo metropoly Kyjev.

Novoročná predpoveď Medvedeva naháňa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Telegram/Dmitrij Medvedev)

Viac o téme: PredpoveďRuskoSlovenskoEurópaDmitrij Medvedev
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu