Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Streľba v KFC: Zákazníkovi praskli nervy, vytiahol zbraň a...všetko pre TENTO produkt

Prevádza KFC Zobraziť galériu (2)
Prevádza KFC (Zdroj: SITA/Gareth Fuller/PA via AP)

ST. LOUIS – V miestnej reštaurácii rýchleho občerstvenia sa odohrala situácia, pri ktorej majú ešte teraz zamestnanci podniku sucho v ústach. Zákazníci zvyknú vyjadrovať svoju nespokojnosť s prípravou produktov alebo správaním zamestnancov rôznym spôsobom, avšak tento incident prekročil všetky medze.

V americkom meste St. Louis sa vo štvrti Central West End nachádza reštaurácia rýchleho občerstvenia KFC. Začiatkom tohto týždňa si z auta pri okienku objednával istý zákazník jedlo, informuje Daily Star. Problém nastal vtedy, keď ho zamestnanec cez mikrofón informoval, že varená kukurica sa už vypredala. 

Výstrel

Zákazník sa následne cez mikrofón začal personálu vyhrážať. Aby sa predišlo zdržovaniu ďalších objednávok, auto sa pohlo ďalej a z reštaurácie vyšiel na parkovisko jeden zo zamestnancov, aby sa rozzúrenému zákazníkovi ospravedlnil za výpadok tovaru. S tým, čo nasledovalo, nerátal ani v najhoršom sne. Muž vytiahol pištoľ, namieril na zamestnanca KFC a vystrelil. Následne opustil parkovisko. 

Streľba v KFC: Zákazníkovi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Výstrel nebol našťastie smrteľný. Zamestnanec sa ešte stihol vrátiť do reštaurácie s tým, že ho zákazník postrelil. Na miesto incidentu bola privolaná záchranná služba aj polícia. "Po príchode sanitky bol postrelený zamestnanec (25) v kritickom stave. Momentálne je už hospitalizovaný v nemocnici v St. Louis. Páchateľ z miesta činu utiekol," vyjadril sa vyšetrovateľ. Prevádzka KFC poskytne akúkoľvek pomoc pri hľadaní strelca. Polícii by mohli byť nápomocné kamerové záznamy automobilu, z ktorého si zákazník objednával jedlo. V súčasnej dobe sa po ňom naďalej pátra.
 

Viac o téme: StreľbaPolícia USAKFCST. LouisKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu