Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

FOTO Mamička (40) si v KFC objednala detské menu: Z toho, čo v ňom našla, jej prišlo fyzicky zle

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NEWPORT - Mamička Janine Shawová sa podelila o svoju nepríjemnú skúsenosť z pobočky KFC v Newporte vo Walese, kde si kúpila sladký nápoj, v ktorom plával malý červ. Na tento zážitok vraj tak ľahko nezabudne, hoci doteraz nemala s touto sieťou rýchleho občerstvenia žiadne problémy.

Pri spomienke na poslednú návštevu prevádzky KFC sa vraj Shawovej (40) dvíha žalúdok. Keď si totiž kúpila na obed detské menu, s hrôzou zistila, že v jej Pepsi pláva červík. Po tejto skúsenosti sa zaprisahala, že už nikdy nenavštívi reťazec tohto rýchleho občerstvenia. Všetko odfotila a zverejnila na Facebooku v snahe upozorniť ostatných zákazníkov. 

 

Feel sick even writing this 🤢 KFC SPYTTY NEWPORT I visited this lunchtime, went through the drive through and I had a...

Posted by Janine Shaw on Saturday, April 23, 2022

"Keď toto píšem, je mi zle. Cez obed som navštívila KFC Spytty Newport, prišla som autom a dala som si detské kuracie kúsky s Pepsi. Jedlo bolo v poriadku, ale viečko na nápoji nemalo otvor na slamku, tak som ho musela odložiť. Začala som piť, keď som zbadala niečo na okraji pohára. Keď som sa pozrela bližšie, bol to červ! Jasne som videla tvar textúry a hlavu. Cítim sa z toho fyzicky chorá. Nič by som si nevšimla, keby som nemusela odkladať ten vrchnák," píše. Priamo na mieste sa sťažovala a upozornila, aby si dávali pozor na hygienu! 

FOTO Mamička (40) si
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Janine Shaw)

Janine uvádza, že v minulosti nemala s KFC žiadne problémy. V roku 2019 paradoxne získala dotyčná pobočka po kontrole hygieny potravín najvyššie hodnotenie. Svoju sťažnosť posunula priamo na centrálu. "Je nám to naozaj ľúto. V našich prevádzkach dodržiavame veľmi prísne hygienické a kvalitatívne postupy. Nezaznamenali sme žiadne podobné sťažnosti, ale nikdy nechceme stratiť zákazníka, a tak sme Janine oslovili, aby došlo k náprave," uvádza sa v oficiálnom stanovisku spoločnosti. 

Viac o téme: ČervíkKFC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu