Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dobodala expriateľa: Erotickú modelku usvedčujú z vraždy šokujúce maily!

Courtney Clenneyová vyzerala na súdnom vypočúvaní úplne inak ako na Instagrame. Zobraziť galériu (2)
Courtney Clenneyová vyzerala na súdnom vypočúvaní úplne inak ako na Instagrame. (Zdroj: SITA/Pedro Portal/Miami Herald via AP, Instagram/courtneytailor)

MIAMI - Žila život v luxuse. Courtney Clenneyová (26) však musela svoj luxusný byt v slnečnom Miami (nájom 10-tisíc dolárov) vymeniť za väzenskú celu. Erotická modelka je obvinená z dobodania svojho vtedajšieho priateľa Christiana Obumseliho (†27). Žena, ktorá má vďaka OnlyFans podľa súdnych dokumentov na účte ekvivalent okolo troch miliónov eur, sa bude musieť už čoskoro zodpovedať z vraždy na súde.

Na vypočutí pred súdom Clenneyovej veľmi priťažili šokujúce maily od mŕtveho expartnera. Obumseli napísal svojej partnerke necelý mesiac pred smrťou: "Zabije ma moja láska k tebe?" Z predchádzajúceho vypočutia vyplynulo, že 26-ročná žena sa zrejme násilia voči svojmu bývalému priateľovi dopúšťala častejšie. Okrem iného ho vraj mala udrieť mobilom a porezať mu peru.

Heger na summite EÚ o dvojnásobnej homofóbnej vražde v Bratislave (Zdroj: TASR/Jaromír Novak)

Obumseli napísal: „Cítim sa hrozne. Vždy si pomyslím: Dobre, Christian, znášaš to všetko, pretože ju miluješ. Stále ti hovorím, že ma zraňuješ. A predsa sa to opakuje."  Vtedy malo ísť o útok nožom, ktorý sa zrejme skončil bez vážnejších následkov a po uši zaľúbený Christian napísal: "Čo sa môže stať nabudúce?"

Courtney Clenney so svojím priateľom Christianom Obumselim, ktorého zavraždila
Zobraziť galériu (2)
Courtney Clenney so svojím priateľom Christianom Obumselim, ktorého zavraždila  (Zdroj: Instagram)

Proces vo veci vraždy Courtney Clenneyovej, ktorá má stále dva milióny sledovateľov na Instagrame, sa má začať koncom tohto mesiaca. Influencerka nesmie ísť von na kauciu. Hrozí riziko úteku.

Právnici erotickej milionárky argumentujú, že ich klientka konala 3. apríla 2022 v sebaobrane. Nôž hodila na dílera Bitcoinu z viac ako troch metrov. Forenzný patológ tomuto názoru odporoval. Podľa pitvy čepeľ kuchynského noža prenikla Obumseliho do hornej časti tela z blízkosti asi osem centimetrov a preťala mu tepnu. 27-ročný muž vykrvácal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu