Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka z Only Fans skončila za mrežami: ZAVRAŽDILA svojho frajera!

Courtney Clenney skončila za mrežami. Zobraziť galériu (5)
Courtney Clenney skončila za mrežami. (Zdroj: Instgram a SITA)

MIAMI - Žiadajú pre ňu doživotie! Courtney Clenney (26), známa pod umeleckým menom Courtney Tailor, sa mohla pochváliť tým, že ju na sociálnej sieti Instagram sledujú 2 milióny fanúšikov a veľký úspech mala aj na stránke Only Fans. S pretŕčaním svojho tela a predností už však skončila. Začiatkom minulého týždňa ju na Hawaii zadržala polícia a blondínka čelí veľmi závažným obvineniam.

V apríli tohto roka sa totiž v médiách začali objavovať správy, že 26-ročná sexica nožom na smrť dobodala svojho o rok staršieho frajera v apartmáne na Miami. Courtney po tomto čine sama privolala políciu a tvrdila, že konala v sebaobrane. 

Courtney Clenney so svojím priateľom Christianom Obumselim, ktorého zavraždila
Zobraziť galériu (5)
Courtney Clenney so svojím priateľom Christianom Obumselim, ktorého zavraždila  (Zdroj: Instagram)

Prípad sa vyšetroval zhruba 4 mesiace a v uplynulých dňoch bola sexica zadržaná. Ako informuje portál tmz.com, už je dokonca obvinená z vraždy druhého stupňa a hrozí jej doživotie. Práve takúto výšku trestu požaduje aj rodina zosnulého. Tá je presvedčená, že blondínka nekonala v sebaobrane, ale že išlo o chladnokrvnú vraždu. 

V prospech niekdajšej modelky rozhodne nie sú ani vybrané dôkazy. Polícia má k dispozícii video, ktoré zachytáva hádku dvojice vo výťahu, ku ktorej došlo pár mesiacov pred tragédiou. Blondínka počas nej muža fyzicky napadla. 

Blondínkin právnik Frank Prieto vo vyjadrení pre tmz.com uviedol: „Sme si vedomí, že rodina pána Obmuseliho smúti nad jeho stratou a chce spravodlivosť. Spravodlivosťou v tomto prípade by bolo oslobodiť Courtney vo všetkých obvineniach.​​​​​​”

Courtney Clenney
Zobraziť galériu (5)
Courtney Clenney  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Courtney Clenney
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu