Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dokonalý zločin? Pochoval svoju ženu zaživa, zabudol však na jednu drobnosť, ktorá jej zachránila život

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Lacey Police Department)

WASHINGTON – Na predmestí Washingtonu spáchal muž ohavný čin. Potom čo manželia prechádzali rozvodovým konaním a hádali sa pre peniaze, manžel napadol svoju manželku, zviazal ju a pokúsil sa ju zaživa pochovať. Našťastie žena mala pri sebe hodinky, ktoré ju zachránili v hodine dvanástej.

Hodinky značky Apple sa chvália funkciou, že dokážu človeku pomôcť v núdzi. Pri autonehode, infarkte, ale aj obyčajnom páde, keď nie ste schopní zavolať pomoc. Tentokrát zachránili život žene na predmestí Washingtonu v USA, informoval Unilad. Žene vďaka nim zavolala pomoc a zachránila sa pred smrťou.

Manželka bola unesená svojim mužom dňa 16. októbra z ich spoločného domu. Údajne prechádzali náročným rozvodom, a manžel naďalej využíval spoločný dom k praniu svojej bielizne. Pri poslednej návšteve sa pár pohádal a došlo aj k útoku. Chae Kyong, manžel obete, povedal, že „radšej zomrie“ akoby mal svojej žene dať nejaké peniaze. Potom, čo ju napadol v spálni, zviazal ju lepiacou páskou a odviezol do lesa. Vykopal jamu, údajne jej spôsobil aj bodné zranenie a hodil ju do vykopanej jamy.

Na Námestí SNP v Bratislave sa koná podujatie Ide nám o život: Ľudia sa zišli na počesť zavraždených Matúša a Juraja (Zdroj: Topky.sk / Maarty)

Žena dokonca cítila, ako manžel na ňu hádže zeminu. Žene sa podarilo zavolať pomoc a utiecť. Úkryt našla v neďalekej kôlni. Oficiálne záznamy dokazujú, že žena mala rozsiahle modriny na nohách, rukách a hlave a oblečenie a vlasy mala od zeminy. Jej manžel bol okamžite zatknutý a čelí obvineniam z ublíženia na zdraví, únosu a z pokusu o vraždu.

Manželka v záverečnej správe požiadala súd, aby kaucia nebola možná za žiadnych okolností. Obávala sa o svoj život, že sa manžel vráti a svoj ohavný čin tentokrát aj dokončí.

Viac o téme: VraždaWashingtonPochovaná zaživaInteligentné hodinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu