Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ako na wrestlingu: Školák hodil policajta o zem, všetko zachytila kamera

Žiak hodil policajta o zem.
Žiak hodil policajta o zem. (Zdroj: TikTok/newsaction1)

ST. CLOUD - Na sociálnych sieťach momentálne boduje video, ktoré zobrazuje 15-ročného školáka, ako hádže policajta na zem pred očami desiatok divákov. Záznam silne pripomína súboj vo wrestlingovom ringu.

V St. Cloud na Floride došlo k dramatickému incidentu. Z doposiaľ presne nezistených príčin 15-ročný mladík napadol policajta a zvalil ho na zem. Ten v súboji utrpel len ľahké zranenia.

@newsaction1 (No sound) Cell phone video shows a 15-year-old boy body slam a school resource officer who was breaking up a fight between two 14-year-olds. The teen is charged with battery of a law enforcement officer and resisting an officer with violence. #student #news #breakingnews #breaking #fyp #fy #police #policeofficer #policeoftiktok #officersoftiktok #florida #wow ♬ original sound - NewsAction

Polícia tiež zverejnila zábery

Polícia zverejnila zábery z kamery, ktorú americkí policajti vždy nosia na tele, a vniesli do veci trochu svetla. Napadnutými dôstojníkmi sú niektorí bývalí vojaci, ktorí už dvanásť rokov majú na starosti bezpečnosť v tejto škole. Medzi dvoma 14-ročnými študentmi došlo k hádke, do ktorej chcel strážca zákona zasiahnuť, aby ju urovnal. Keď sa chystal oddeliť dvoch rebelov, zrazu ho zozadu chytili za krk.

Nasledovala fyzická potýčka, pri ktorej mladý žiak zrazil policajta na zem. Zamestnanci školy, ktorí boli nablízku, mu nakoniec pribehli na pomoc a spoločne sa im podarilo zápasníka zatknúť. Teraz je obvinený z ublíženia na zdraví a násilného odporu voči policajtovi. Momentálne nie je známe, aký trest mu hrozí a prečo takto konal.

Viac o téme: PolicajtBitkaNapadnutieŠkolákWrestling
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu