Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ďalšia tragédia! Trpel viac ako päť hodín: Kylera († 1) úmyselne zamkli v rozhorúčenom aute

Landon Parrott a jeho syn Kyler. Parrott nechal 14-mesačné batoľa celé hodiny samé v rozpálenom aute - Kyler nemal šancu. Zobraziť galériu (3)
Landon Parrott a jeho syn Kyler. Parrott nechal 14-mesačné batoľa celé hodiny samé v rozpálenom aute - Kyler nemal šancu. (Zdroj: Facebook/Landon Parrott)

COLUMBUS - V americkom štáte Ohio sa odohrala hrozná tragédia. 14-mesačný chlapček tam zomrel v rozhorúčenom aute po tom, čo ho otec nechal samého - údajne len na krátky okamih. Kvôli vysokým teplotám (30 stupňov vonku, asi 55 stupňov vo vnútri auta) nemal Kyler žiadnu šancu prežiť. Zomrel v agónii.

Jeho otec, 19-ročný Landon Parrott, podľa polície pôvodne tvrdil, že odišiel z auta len na rýchlu prestávku na toalete. Záznamy z bezpečnostnej kamery však ukázali, že klamal: Parrott zabuchol dvere okolo 8:30 (miestneho času) a vrátil sa až okolo 13:50 - teda o viac ako päť hodín neskôr.

Pre Kylera, ktorý sedel v aute celé hodiny bez otvoreného okna, bez klimatizácie, bez čohokoľvek na pitie, prišla akákoľvek pomoc neskoro.

Ďalšia tragédia! Trpel viac
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Landon Parrott)

Policajný komisár z Novej Philadelphie Michael Goodwin povedal: „Dieťa zomrelo po tom, čo zostalo bez dozoru v aute približne päť hodín. Pri vonkajšej teplote 30 stupňov.“ Jeho hrozivé podozrenie: „Vyzerá to tak, že na dieťa sa nezabudlo, ale ide o úmyselný čin, aby dieťa nerušilo doma.“

Policajný dôstojník Ty Norris pre Fox povedal, že Parrott priznal, že vedel o nebezpečenstvách vyplývajúcich z horúcich áut pre deti. A predsa nechal svoje dieťa celé hodiny samé v strašne horúcom aute. Norris: "Je to srdcervúce vidieť niečo také, čo sa deje priamo pred našimi očami."

Landon Parrott
Zobraziť galériu (3)
Landon Parrott  (Zdroj: Tuscarawas County Jail)

Parrott bol podľa polície obvinený z vraždy, neúmyselného zabitia a ohrozenia detí. Kylerovi starí rodičia zverejnili na Facebooku nekrológ po tragickej smrti ich vnuka, v ktorom napísali: „Spravodlivosti bude naplnená, ale účelom tohto príspevku je upozorniť všetkých na existenciu Kylera Phillipa Allena Parrotta. Kyler bol nečakaným prekvapením, ktoré od začiatku zmenilo náš svet tým najlepším spôsobom."

Viac o téme: DieťaSmrťOhioRozhorúčené auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu