Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prvé trópy a hneď tragické úmrtie v rozpálenom aute: Chlapček (2) umieral dve hodiny priamo pri dome!

(Zdroj: gettyimages.com)

SVETI LOVRENC – V rozpálenom uzamknutom aute v meste Sveti Lovrenc, v Slovinsku zomrel malý dvojročný chlapček. Slovinská polícia aktuálne zisťuje, či ide v tomto prípade o trestný čin usmrtenia z nedbanlivosti. Tragédia je o to smutnejšia, že sa prípad stal priamo pri dome, kde býval so svojou mamou a jej partnerom.

Tragédia sa stala priamo pred domom, kde nešťastný chlapec býval s mamou a jej partnerom, informovali chorvátske médiá. Na slnku stálo auto minimálne dve hodiny a vzhľadom k teplotám, ktoré atakovali 30 stupňov Celzia,mohla teplota vo vnútri vozidla dosiahnuť aj viac ako 45 stupňov.

Polícia v Česku pátra po mužovi, ktorý brutálne napadol a znásilnil ženu (Zdroj: Polícia ČR)

Okoloidúci svedkovia si všimli zavretého chlapca v rozpálenom aute. Okamžite zareagovali a zalarmovali hasičov z mesta Prebold a Sveti Lovrenc, no dieťa aj napriek poskytnutej prvej pomoci zomrelo, informovala slovinská polícia.

Aj keď sa záchranári pokúšali chlapca resuscitovať, bolo už neskoro, chlapec bol už nejaký čas mŕtvy. Na miesto tragédie prišla aj štátna zástupkyňa. Výsledky súdnej pitvy by mali poskytnúť presnejšie informácie. Matka aj partner boli zadržaní pre podozrenie zo spáchania trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti, za čo im hrozí väzenie.

Viac o téme: AutoHorúčavyKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu