Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Detský plač, zúfalstvo a náhly príchod polície: Ďalší nezodpovední rodiča, v rozhorúčenom aute nechali dojča

(Zdroj: Facebook/Polícia ČR)

PRAHA - Nočná mora každej jednej matky, no prekvapené oči majú na konci dňa hlavne tie najnezodpovednejšie z nich. Práve ďalšie zamknuté dieťa museli riešiť tentokrát českí policajti uprostred hlavného mesta, kde nastal hotový zmätok. Polícia si celú akciu dokonca zaznamenala na video.

Autentické VIDEO zo zásahu polície na ulici:

Česká polícia musela riešiť veľmi naliehavý prípad zamknutého dieťaťa v aute (Zdroj: Facebook/Polície České republiky)

Všetko sa to stalo ešte v pondelok v Prahe na Orlickej ulici. Políciu zalarmovali okolo stojací svedkovia, ktorí boli pri aute. V ňom bolo maličké dieťatko len v autosedačke s pootvoreným okienkom. Detský plač bolo počuť niekoľko metrov ďaleko cez celú ulicu. Zrejme to zalarmovalo okoloidúcich.

Štvrť hodinu tam nikto nebol, dieťatko bolo horúce

"Oznamovateľka činu celá rozrušená dodala, že pri aute stojí minimálne štvrť hodiny, na vozidlo žiarilo slnko a ona mala o batoľa veľký strach. Policajti po príchode na miesto zistili, že dieťa vo vnútri je na pohľad spotené, má červenú hlavičku a hlasno plače," informoval v stredu o prípade hovorca polície Ján Rybanský.

Policajti sa rozhodli, že už nebudú viac čakať a rozbili zadné okienko. Potom dieťa z vozidla vytiahli. Kým prišla matka, mala dieťa v náručí samotná oznamovateľka.

Matka dieťaťa podľa hovorcu uviedla, že si vraj len "odbehla niečo zariadiť! a bola preč necelú polhodinu. "Netušila vraj, že by sa mohlo niečo stať," zmienil hovorca s tým, že dieťa z preventívnych dôvodov odviezli do nemocnice na vyšetrenie.

Viac o téme: AutoDieťaČeskoHorúčavyPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu