Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia tragická nehoda slovenského vozidla idúceho z dovolenky: O život prišli dvaja ľudia

Zrážku s kamiónom neprežili dvaja ľudia.
Zrážku s kamiónom neprežili dvaja ľudia. (Zdroj: Facebook/deltahirek.hu)

BUDAPEŠŤ - Dňa 5. augusta okolo 5:15 hodine došlo na diaľnici pri Felsődobose k tragickej dopravnej nehode. Podľa dostupných údajov do seba narazili osobné vozidlo a kamión. Zrážku neprežili dvaja ľudia z osobného auta.

Ako píše deltahirek.hu na facebooku, auto so slovenskou poznávacou značkou prešlo v miernej ľavotočivej zákrute do protismeru a čelne vošlo do jazdnej dráhy protiidúceho kamióna. Náraz bol taký silný, že sa nákladnému autu odlomila predná náprava a obe vozidlá sa zrútili do priekopy.

V dôsledku zrážky zomreli na mieste 58-ročný vodič osobného auta a jeho 44-ročná spolujazdkyňa, ktorá z auta vyletela. Ďalšia žena v osobnom vozidle utrpela ťažké zranenia a bola prevezená sanitkou do nemocnice. Vodič kamióna sa zranil ľahko.

 

KÉT EMBER MEGHALT EGY FRONTÁLIS BALESETBEN BAKONYSÁRKÁNYNÁL Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022....

Posted by deltahirek.hu on Friday, August 5, 2022

Pasažieri auta boli v čase nehody pravdepodobne na ceste domov z dovolenky. "Zatiaľ nie je presne známe, prečo k tragédii došlo. Podľa miestnych správ mohol vodič auta zaspať za volantom. Presné okolnosti nešťastia vyšetruje polícia so zapojením odborníkov," píše deltahirek.hu na sociálnej sieti.

Viac o téme: ObeteKamiónDopravná nehodaMaďarskoSlováci
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu