Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráska (†34) si užívala dovolenku v Turecku, prišla nečakaná smrť! Záhadné okolnosti, polícia mlčí

Jenna Smithová sa zabila po páde z balkóna.
Jenna Smithová sa zabila po páde z balkóna. (Zdroj: GoFundMe)

WATERSIDE - Rodina a priatelia sú šokovaní. Dovolenkárka v Turecku sa zabila pádom zo siedmeho poschodia svojho dovolenkového domu. Ako mohlo k tejto tragédii dôjsť, zostáva nateraz nejasné. Kamarátka založila zbierku na výdavky na pohreb a prepravu nebohej do rodnej vlasti, aby aspoň takto uľavila rodine od tlaku.

Ako informuje Liverpool Echo, britská turistka Jenna Smithová spadla z balkóna počas dovolenky v Turecku, ktorú tam trávila s priateľmi. Budúci týždeň sa mala vrátiť domov. To sa už ale nestane. Rodina 34-ročnej ženy bola informovaná tureckou ambasádou, že zomrela pri páde z balkóna a teraz čakajú na ďalšie informácie o okolnostiach.

Stále nie je jasné, ako k tragickej nehode došlo. Rovnako nie je známe, v ktorom rekreačnom stredisku sa to stalo. Smithovej bratia medzitým odcestovali do Turecka, aby sa porozprávali s úradmi a získali ďalšie informácie. Rodinná priateľka Hayley Westonová (28) označila Jennu za milujúcu osobu. "Jenna bola veľmi populárna, temperamentná, naozaj šťastné dievča. Bola zhovorčivá a mala veľa priateľov. 

Práve Westonová zorganizovala finančnú zbierku, aby pomohla Jenninej rodine s nákladmi na pohreb a prevozom jej tela do Británie. "Ako si viete predstaviť, všetci majú zlomené srdce a ja som ich chcela zbaviť tlaku, aby sa nemuseli starať o výdavky," píše sa na stránke. 

Viac o téme: DovolenkaBalkónTragédiaPádSmrťTureckoJenna Smithová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu