Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšie dieťa zamknuté v horúčavách v aute! Policajtka v Chorvátsku vytiahla bábätko von v poslednej chvíli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PULA - Niekoľkomesačné bábätko zachránila z uzamknutého vozidla v utorok poobede policajtka z Puly. Polícia totiž prijala od občanov hlásenie, že v BMW s rijeckým evidenčným číslom sa nachádza malé dieťa. Chýbalo len málo a mohla sa stať ďalšia tragédia.

"Na miesto bola okamžite vyslaná najbližšia policajná hliadka. Policajtke sa podarilo prestrčením ruky cez pootvorené okno otvoriť dvere a vyniesť dieťa z auta. Policajti privolali rýchlu zdravotnú pomoc a dieťa previezli do nemocnice v Pule, aby mu poskytli lekársku pomoc," uviedla miestna polícia. Dieťa bolo viditeľne plačlivé, spotené a s vysokou teplotou. 

Hasiči v chorvátskom Umagu pri zásahu, keď turistka nechala svoje dieťa v rozhorúčenom aute (archívne video)

Hasiči v chorvátskom Umagu zasiahli ako hrdinovia, keď turistka nechala svoje dieťa v rozhorúčenom aute (Zdroj: Facebook/Vatrogasci Umag)

Policajti okolnosti udalosti prešetrujú a vo veci už vyšetrujú 28-ročného občana Severného Macedónska, píše stránka 24sata. Istrijský policajný útvar upozorňuje občanov, aby nenechávali deti samé vo ​​vozidlách, pretože následkom môže byť ich smrť alebo vážne poškodenie zdravia.  

Viac o téme: Polícia ChorvátskoPulaDieťa v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu