Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné odhalenie: Rusi majú na Ukrajine využívať psy ako smrteľnú nástražnú bombu pre civilistov

Pes sa zotavuje so zranení, ktoré mu spôsobili ruskí vojaci
Pes sa zotavuje so zranení, ktoré mu spôsobili ruskí vojaci (Zdroj: profimedia.sk)

MOSKVA - Je to jednoducho kruté. Ďaleko za frontovými líniami operujú Putinove špeciálne jednotky, aby zlomili morálku ukrajinských civilistov. Podľa medializovaných informácií tam psy používajú ako nástražné bomby. Psa predtým zbijú, aby sa nevládal hýbať a civilisti by sa ho mali snažiť potom zachrániť. Pritom by vyleteli do vzduchu.

Na mape Bratislavy pribudla Ulica Borisa Nemcova, opozičného kritika Vladimira Putina (archívne video)

Na mape Bratislavy pribudla Ulica Borisa Nemcova, opozičného kritika Vladimira Putina (Zdroj: Topky/Maarty)

Zdá sa, že jednotky Vladimira Putina sú skutočne pripravené na akékoľvek nehanebné činy vo vojne na Ukrajine. Dokonca aj bezbranných štvornohých priateľov človeka využívajú Rusi na svoje ohavné aktivity. Špeciálne jednotky nastražili zraneného psa, aby terorizovali ukrajinské mesto, ktoré opustili pred mesiacmi.

Predpokladá sa, že sabotéri špeciálnej jednotky ruskej vojenskej spravodajskej služby GRU spustili skrytú teroristickú kampaň ďaleko od frontových línií, aby zlomili morálku ukrajinských civilistov. Aktuálne o tom informuje britský Mirror.

Je to smrteľný plán. Psa údajne zbili, až sa ledva hýbal a bol pripojený k bombe. Civilisti sa ho mali pokúsiť zachrániť a pritom spolu s ním vyletieť do vzduchu. Obyvatelia Makarivu severozápadne od Kyjeva však zavolali ukrajinských expertov na zneškodňovanie bômb, aby zachránili uväzneného psa.

Ruská rozviedka posiela vojakov na tajné operácie

Ruské sily zavraždili v oblasti stovky civilistov a v apríli sa stiahli po tom, čo sa im nepodarilo dostať do Kyjeva. "Toto je ďalší dôkaz o tom, že ruský plán je beznádejne rozbitý a Kremeľ je teraz nútený poslať tajných vojakov na teroristické operácie. Na to sa GRU špecializuje - podkopávanie dôvery civilistov vo vojnové úsilie a šírenie teroru, ako by to urobila teroristická skupina." Mimochodom, psík, ktorému sa nepodarilo nájsť svojho majiteľa, bol pokrstený na "Foxa" a jeho stav sa zlepšuje.

Viac o téme: PesBombaRuskoVojna na Ukrajine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu