Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Muž mal zabiť svoju priateľku (†65): Keď chcel zakopať jej telo do zeme, dostihla ho karma

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRENTON - V záchvate amoku sa skončil už nejeden život. Joseph (†60) takto skoncoval so svojou o päť rokov staršou priateľkou Patriciou. Strašný čin sa odohral v americkom Trentone. Američan netušil, že zahladzovanie stôp po vražde bude jeho posledná činnosť na tomto svete.

Joseph McKinnon mal počas minulého víkendu zabiť Patriciu Ruth Dentovú v ich dome v Južnej Karolíne. "Svoju priateľku podľa predbežného vyšetrovania uškrtil," uviedol úrad šerifa okresu Edgefield. Na miesto činu boli privolaní policajti po tom, ako sa im ozvali vystrašení obyvatelia susedného domu. Oznámili, že na dvore vidia telo bezvládneho muža. Po príchode hliadky našli policajti McKinnona ležať na dvore. Do domu boli následne privolaní zdravotníci, ktorým sa ho už ale nepodarilo oživiť, informovali americké médiá

Počas vyšetrovania objavili muži zákona na dvore čerstvo vykopanú jamu, v ktorej bolo vo vreciach na odpadky zabalené druhé telo. Išlo o Dentovú. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že McKinnon zaútočil na svoju priateľku a zabil ju. Pitevná správa odhalila, že nebohá zomrela na následky uškrtenia. 

"Joseph McKinnon ju uškrtil, zviazal a zabalil do vriec na odpadky. Následne ju hodil do jamy, ktorú predtým vykopal na svojom dvore," povedala šerifka Jody Rowlandová. Výpoveď susedov túto strašnú teóriu len potvrdila, pretože deň predtým videli Josepha, ako na dvore kope jamu. Počas jeho pitvy sa zistilo, že utrpel srdcovú príhodu, pričom sa tak stalo v čase, keď sa snažil zakopať svoju obeť. "Údajne už bol takmer hotový. Odložil lopatu, odišiel a po pár krokoch skolaboval," uviedli úrady.

Patricia Ruth Dentová pracovala na golfovom ihrisku Mount Vintage. V osudný deň sa nedostavila do práce. Kolegovia aj nadriadení sa ju snažili kontaktovať, ale bezvýsledne. Susedov správa o tejto strašnej smrti šokovala. "Nemáme potuchy, ako sa to mohlo stať. Dajte nám aspoň vedieť, že situáciu máte pod kontrolu," povedala jedna z nich, Dawn Howanietzová.

Viac o téme: VraždaInfarktPochovávanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu