Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podozrivý z vraždy nezvestnej Maddie napísal z väzenia LIST: Nič som nespravil, teda skoro nič...

Christian Brueckner Zobraziť galériu (3)
Christian Brueckner (Zdroj: profimedia.sk)

BERLIN - Christian Brueckner, podozrivý v prípade nezvestnej Madeleine McCannovej, napísal list kolegyni. Píše v ňom aj o britskom dievčatku. Tvrdí, že s prípadom nemá nič spoločné. "Nikoho som neuniesol a, samozrejme, som ani nikoho nezabil."

Muž, o ktorom sa predpokladá, že je hlavným podozrivým zo zmiznutia Madeleine McCannovej, prehovoril o prípade. Christian Brueckner (45) napísal list kolegyni, ktorej meno nie je známe. List má k dispozícii denník Daily Mail. Tvrdí v ňom, že s prípadom nemá nič spoločné. Sám seba v ňom nazýva "najslávnejším darebákom na svete". "Nič som neurobil... no, skoro nič. Nikoho som neuniesol a, samozrejme, som ani nikoho nezabil," píše v ňom. 

Kate and Gerry McCann, rodičia Madeleine
Zobraziť galériu (3)
Kate and Gerry McCann, rodičia Madeleine  (Zdroj: profimedia.sk)

Tvrdí, že neexistujú žiadne dôkazy

Brueckner priznáva, že bol drogový díler. "Vlámal som sa do domov, býval som v autách a keď som mal sedemnásť rokov, bolo tam niečo s deťmi." Muž si v súčasnosti odpykáva trest vo väzení v nemeckom Oldenburgu za znásilnenie. Čo sa ale týka nezvestnej Madeleine, s tým podľa vlastných slov nemá nič spoločné. "V tom čase som tam nebol a nebýval v blízkosti toho miesta. Nemali ani dôkaz, že som bol do toho zapojený a stále ho nemajú." 

Podozrivý z vraždy nezvestnej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/CBC News)

McCannová zmizla z portugalského dovolenkového strediska Praia da Luz v máji 2007. Podľa vyšetrovateľov existujú fyzické dôkazy o jej smrti, neboli ale ešte predstavené verejnosti. Prípad sa zatiaľ na súde neprejednával.

Viac o téme: ZmiznutieNezvestnosťMadeleine McCannováChristian Brueckner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu