Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Do poľského mesta udrelo šesť bleskov naraz: FOTO vyvolalo obavy z božieho hnevu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

VARŠAVA - Ako záber z filmu o konci sveta pôsobí snímka z búrky na juhu Poľska. Jeho autorovi sa podarilo zachytiť chvíľu, keď šesť bleskov súčasne udrelo do mesta Chrzanów. "Neskutočné! Také zábery nám pripomínajú rešpekt k prírode," komentoval záber server fakt24.pl.

MIMORIADNE Žena v Česku zachytila tornádo na neuveriteľnom VIDEU: Nakrútila, ako sa vrhlo na jej dom!

Vydarená fotografia urobená z bezpilotného lietadla obehla poľský internet a na rôznych fórach vyvolala množstvo komentárov. Nábožensky naladení užívatelia sa dohadujú, či šestica bleskov nebola božím trestom zoslaným na mesto s približne 40-tisíc obyvateľmi. "Rozpútať také besnenie živlov kvôli jednej fotke?" žartovali tí bezbožnejší. A ďalší podozrievajú autora z použitia počítačového programu na vylepšenie reality.

Hasiči v regióne museli v posledných dňoch zasahovať v stovkách prípadov, kedy po búrkach a lejakoch odstraňovali popadané stromy, udržiavali priepustnosť hatí a čerpali vodu zo zaplavených pivníc. Na Chrzanów pripadlo najviac zásahov hneď po ďaleko väčšom Krakove. Meteorológovia predpovedajú aj ďalšie búrky.

Viac o téme: BleskFotografiaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu