Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dvaja vodiči predbiehali na známej ceste v Chorvátsku: VIDEO Zrútili sa do 30-metrovej priepasti!

Autá sa zrútili zo zrázu Zobraziť galériu (2)
Autá sa zrútili zo zrázu (Zdroj: YouTube/duList)

DUBROVNÍK - Chorvátska polícia vystríha vodičov, aby dbali na dopravné predpisy, inak môžu skončiť rovnako ako dvaja vodiči, ktorí sa v pondelok okolo 14.35 h. zrazili na Jadranskej ceste č. 8 pri Bosanke neďaleko Dubrovníka. Po náraze sa autá zrútili zo zrázu zvažujúceho sa až k pobrežiu.

Dráma v Chorvátsku: VIDEO Ohnivé peklo na jachte, bývalý rakúsky vicekancelár unikol len o vlások

Podľa portálu morski.hr k dopravnej nehode došlo, keď 31-ročný vodič pohybujúci sa v smere na Dubrovník začal predchádzať vozidlo pred sebou cez plnú čiaru v okamihu, keď auto s 30-ročným vodičom predchádzalo rovnakým spôsobom. Zrazili prednou pravou časťou auta 30-ročného vodiča a zadnou časťou auta 31-ročného vodiča. Obe vozidlá skončili v 30 metrov hlbokej priepasti.

Dvaja vodiči predbiehali na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/duList)

Pri dopravnej nehode sa ťažko zranil starší vodič, ktorého si nechali po ošetrení v dubrovníckej nemocnici, zatiaľ čo mladší vodič utrpel ľahké zranenia a po lekárskej pomoci bol prepustený do domácej starostlivosti. Obaja vodiči dostali pokutu podľa zákona o bezpečnosti cestnej premávky.

Spomínaný 30-ročný účastník nehody je recidivistom v dopravných priestupkov, za ktoré mu bol odobratý vodičský preukaz po tom, čo získal priveľa záporných priestupkových bodov.

Aj keď nehoda nemala tragické následky, chorvátska polícia upozorňuje všetkých účastníkov cestnej premávky, že nedodržiavanie dopravných predpisov môže mať za následok vážne zranenia, často smrteľné, a to nielen pre tých, ktorí porušujú predpisy, ale aj pre úplne nevinných účastníkov.

Viac o téme: NehodaZrážkaChorvátskoDubrovník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu