Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Erotické divadlo na jadranskej ceste: Tri Ukrajinky sa vyzliekli donaha a ľahli si na zem

Nahé Ukrajinky si ľahli na cestu. Zobraziť galériu (5)
Nahé Ukrajinky si ľahli na cestu. (Zdroj: Twitter/ Pluton - screenshot)

ZÁHREB - Sudkyňa priestupkového súdu v Budve, oddelenia v Kotore, Ivana Vukasović, ktorá rozhodovala na žiadosť policajnej správy, uložila pokutu trom občiankam Ukrajiny vo výške 450 eur za porušenie zákona o verejnom poriadku. Ukrajinky sa na ceste v Čiernej Hore vyzliekli donaha a nechali sa nakrúcať.

To neoficiálne potvrdil priestupkový súd v Budve. Totiž Ukrajinky D.O. (19), V.R. (21) a R.K. (21) zatkla kotorská polícia po tom, čo sa vyzliekli donaha a fotografovali sa na verejnom mieste, píšu chorvátske médiá.

Nahé Ukrajinky sa vyzliekli
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/ Pluton - screenshot)

Sudkyňa Vukasović ich uznala vinnými, pretože „8. júla okolo 15. hodiny v obci Škaljari na verejnom priestranstve, to znamená na časti regionálnej cesty Kotor - Trojica, sa správali nehanebne“.

Ukrajinky striekali z hasičskej
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/ Pluton - screenshot)

Podľa verdiktu, ku ktorému mal denník Vijesti prístup, sa „vyzliekli a pózovali na asfaltovej ceste, pričom desať minút robili nahrávky a fotografie“. Na videu je vidieť aj hasičské auto. Nie je jasné, čo sa tam dialo, ale je vidieť, že zhýralé dievčatá zobrali požiarnu hadicu a striekali z nej na rozpálený asfalt.

Kúpeľ vo vode si
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Twitter/ Pluton - screenshot)

Dopustili sa tak priestupku podľa článku 7 ods. 2 zákona o verejnom poriadku, z tohto dôvodu im bola na základe vyššie uvedeného právneho predpisu uložená pokuta vo výške 450 eur.

"Sú povinné zaplatiť peniaze bezprostredne pred právoplatnosťou rozhodnutia na účet rozpočtu Čiernej Hory. Obvinení môžu zaplatiť dve tretiny pokuty, ak sa oni a policajné riaditeľstvo vzdajú práva na odvolanie, a v takom prípade pokuty sa bude považovať za zaplatené v plnej výške," píše sa v rozsudku.

 

Viac o téme: CestaNahotaHasičské autoUkrajinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu