Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

VIDEO Hrozivé zatýkanie v Mexiku: Policajti zlomili žene (†36) krčné stavce a zabili ju

Policajtka kľačí na chrbte bezbrannej ženy. Zobraziť galériu (2)
Policajtka kľačí na chrbte bezbrannej ženy. (Zdroj: YouTube/El Universal)

TULUM - Videá ukazujú, ako policajtka kľačí na chrbte ženy v Mexiku. O niečo neskôr je žena mŕtva. Pitva ukazuje, že zomrela na zlomeninu krku. Miestneho šéfa polície prepustili.

Prípad ženy, ktorá zomrela pri policajnej akcii v Mexiku, spôsobil cez víkend rozruch. Teraz je to zrejmé: utrpela zlomeninu krku, keď ju policajti tlačili k zemi.

Fotografie a video nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

Policajti stoja nad bezvládnym telom.
Zobraziť galériu (2)
Policajti stoja nad bezvládnym telom.  (Zdroj: YouTube/El Universal)

Štyria policajti pri zatýkaní v meste Tulum použili neprimeranú silu a sú podozriví z vraždy ženy kvôli jej pohlaviu, uviedlo v pondelok štátne zastupiteľstvo štátu Quintana Roo. Policajti sú traja muži a jedna žena. Podľa pitvy zlomenina dvoch krčných stavcov spôsobila smrť ženy zo Salvádoru. Zatiaľ nie je jasné, prečo by mala byť uväznená. Policajného šéfa z Tulumu prepustili.

Cez víkend boli videá zo sobotňajšieho incidentu distribuované v médiách a na sociálnych sieťach vrátane mexických novín El Universal. Zobrazujú ženu ležiacu na bruchu na ulici vedľa hliadkovacieho auta so zviazanými rukami. Medzitým si na chrbát kľakla policajtka. Môžete počuť ženský krik. Neskôr policajti položili jej už nehybné telo na zadnú časť pickupu. Podľa správ mexických médií mala obeť 36 rokov a žila ako utečenec v Mexiku.

Viac o téme: SmrťZásahPolícia Mexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu