Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas moderátorky počas rozhovoru s Trumpom: VIDEO Takto sa musela ospravedlňovať!

Moderátorka musela svoje slová odvolať. Zobraziť galériu (2)
Moderátorka musela svoje slová odvolať. (Zdroj: YouTube/Fox News)

WASHINTON - Nepríjemné nedorozumenie v pondelok postretlo tím dopoludňajšieho vysielania americkej televízie Fox News na čele s moderátorkou Harris Faulknerovou. Tá počas svojho programu oznámila rezignáciu ministra vnútornej bezpečnosti Alejandra Mayorkasa, vzápätí sa ale musela opraviť, pretože jej výrok nebol pravdivý. K prešľapu došlo uprostred rozhovoru s bývalým prezidentom Donaldom Trumpom, ktorý medzitým stihol údajnú rezignáciu privítať.

Ťažká rana pre Donalda Trumpa: Počas funkcie prezidenta USA prišiel o obrovský majetok

"Šéf ministerstva vnútornej bezpečnosti Alejandro Mayorkas rezignoval, pán prezident," povedala skúsená reportérka, ktorá vo Fox News pôsobí vyše 15 rokov. Divákom predtým odkázala, že si chce informáciu overiť u svojho tímu, aj tak ale nakoniec s oznámením prišla prirýchlo. Následne s nervóznym výrazom počúvala pokyny zo zákulisia, zatiaľ čo Trump už na neoverenú informáciu reagoval.

Alejandro Mayorkas
Zobraziť galériu (2)
Alejandro Mayorkas  (Zdroj: TASR/AP Photo/Carolyn Kaster)

"Nie som prekvapený. Dobre. To je pre našu krajinu veľké víťazstvo," povedal bez váhania exprezident, než ho Faulknerová stihla zastaviť. "Odpusťte mi, odpusťte mi, to sa nestalo, a ospravedlňujem sa," povedala. Naznačila, že chyba vzišla z toho, ako počúvala Trumpa a zároveň kolegov v štúdiu.

Výrok o ministrovi Mayorkasovi nebol jediným nepodloženým tvrdením, ktoré v rozhovore zaznelo. Trump v ňom okrem útokov na súčasnú administratívu znovu propagoval konšpiračnú teóriu, podľa ktorej on v skutočnosti vyhral novembrové prezidentské voľby. "Za mňa sme voľby vyhrali. Mali sme skvelé voľby," povedala bývalá hlava štátu. 

Viac o téme: RozhovorModerátorkaTrapasDonald TrumpFox NewsHarris Faulkner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu