Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Svetlane na chodbe domu zomrela dcérka (†3): Mrazivé svedectvo z tej osudnej noci

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SATKA – Ruske Svetlane Kuleshovej (23) sa naskytol ten najstrašnejší pohľad v živote. Svoju trojročnú dcéru Angelinu našla mŕtvu vo vlastnom dome. Podľa doterajších informácií bolo dievčatko námesačné a dostalo sa do nevykúrenej chodby, kde zamrzlo.  

Mladá matka Svetlana Kuleshova žijúca v ruskom meste Satka na začiatku decembra prišla o trojročnú dcéru Angelinu. Portál Daily Mail uviedol, že dievčatko bolo námesačné. Z postele sa dostalo do nevykúrenej chodby domu, kde teplota v noci klesla na 15 stupňov Celzia pod nulu.

Ashley sa nakazila COVIDom-19 pred deviatimi mesiacmi: VIDEO S takýmito zúfalstvom nerátala!

Svetlana našla Angelinu ráno. Vtedy už nejavila nijaké známky života. „Angelinu som dala spať okolo polnoci. S manželom sme ešte chvíľu sledovali televíziu. Potom sme šli spať,“ spomína na osudnú noc Kuleshova. „Keď sme ráno vstali, Angelina nebola vo svojej posteli. Našla som ju vo vstupnej chodbe. Ležala na podlahe,“ dodala.

Svetlane na chodbe domu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/FB/Daily Mail)

Tragédiu vyšetruje polícia

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia z nedbanlivosti. Angelina vraj trpela námesačnosťou už dlhšie a rodičia ju museli opakovane ukladať do postele. „Pravdepodobne sa nevedela vrátiť späť. V tme asi zablúdila a ostala uväznená,“ myslí si Ruska. Zároveň povedala, že v osudnú noc ona ani jej manžel nepočuli nijaké zvuky, ktorými by im dcéra dávala najavo, že potrebuje pomoc. Manželia majú ešte jedno menšie dieťa, ktoré po tragédii skončilo v pestúnskej starostlivosti. V prípade, že sa im dokáže vina, dieťa v nej ostane. Rodičom hrozia dva roky za mrežami. 

Viac o téme: DieťaSmrťNámesačnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu