Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ohavný prípad z Nemecka: Žena mala zavraždiť svojho muža a potom masturbovať na jeho popole

(Zdroj: pixabay)

MNÍCHOV - Žena je v Mníchove súdená za údajné zabitie svojho manžela a vykopanie jeho urny na cintoríne. Obvinená je z vraždy a narušenia pokoja mŕtvych.

Zdravotná sestra stojí od pondelka  pred okresným súdom Mníchov II, pretože mala zavraždiť svojho manžela a údajne ukradla popol po tom, čo bol spopolnený.  49-ročná Ekaterina S. je obvinená z vraždy z chamtivosti a zákernosti, aj z narušenia pokoja mŕtvych. Podľa obžaloby žena údajne naplnila časť popola 60-ročného lekára do vankúša a potom na vankúši masturbovala.

Zavraždila ho po sexe

Pár bol zosobášený od roku 2013 a žil spolu v Tegernsee. V priebehu manželstva žena údajne previedla na seba všetok majetok svojho manžela vrátane spoločného bytu. Keďže od neho už nebolo možné nič ekonomicky vyťažiť a on stál v ceste novému vzťahu s rovnako bohatým a ľahkoverným mužom, naplánovala vraždu, uviedla vo svojom obžalobe prokurátorka.

Po sexe s manželom mu údajne sestra v auguste 2018 namiesto predpísaného antidepresíva podala prášky na spanie. Počas jeho spánku mu niekoľkokrát podala injekciu inzulínu, hoci jej manžel nebol diabetik. Keďže muž aj tak nezomrel, údajne mu podala morfium, čo viedlo k jeho smrti.

Pomocou vŕtačky otvorila hrob

V čase po pohrebe, ktorý vyšetrovatelia najprv neurčili, žena údajne vŕtačkou otvorila hrobovú dosku na cintoríne a vyprázdnila urnu svojho manžela. Časť popola si nechala v pohári vo svojom byte, druhú časť si dala do obliečky vankúša a potom sa na ňom aspoň raz uspokojila.

Žena v pondelok na začiatku procesu pred regionálnym súdom Mníchov II vyhlásila: „Chcela by som povedať všetko od A po Z.“

To sa však spočiatku nestalo, pretože jej obhajca sa sťažoval, že ešte nemohol nahliadnuť do nových spisov. Svedectvo jeho klientky sa teda mohlo konať najskôr na druhý deň pojednávania. Zo spisov, ktoré prečítal predseda senátu, však vyplynulo, ako plánuje obžalovaná vysvetliť situáciu: Jej manžel sa zabil sám.

Viac o téme: UrnaSmrťMorfiumInzulínVraždaMasturbáciaPopol
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu