Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Poriadne pikantná porada! VIDEO Starosta si užíval sex s pokladníčkou: Kolegovia sa pozerali

Starostu prichytili ako má sex s pokladníčkou.
Starostu prichytili ako má sex s pokladníčkou. (Zdroj: reprofoto - Youtube/Jerzlyn Gaming)

FILIPÍNY - Ďalšia obeť videokonferencie! Počas pandémie koronavírusu mnoho osôb a firiem volí namiesto osobných stretnutí radšej videohovory. Niektorým sa ale práve toto stane osudným a majú po kariére. Príkladom je aj starosta, ktorého načapali pri sexe s pokladníčkou.

Video z konferencie cez aplikáciu Zoom koluje snáď po všetkých sociálnych sieťach. Zachytáva starostu filipínskej dediny Jesusa Estila, ako má pohlavný styk s pokladníčkou. Nechcenými divákmi ich rýchleho romániku sa pritom stali aj ostatní účastníci videokonferencie. Starosta si totiž nevšimol, že aplikácia už beží. 

Podľa niektorých svedkov sa starosta dopustil "chlípneho správania sa vôči miestnej pokladníčke, ktorá je manželkou jeho kamaráta". Zaujímavosťou je aj to, že vydatá je aj pokladníčka a obaja majú deti. Okrem mimoriadneho pobavenia, ktoré video vyvolalo najmä medzi mladými ľuďmi, stretlo sa aj s odporom. Obyvatelia obce začali podpisovať petíciu za Estilovo odstúpenie z funkcie. 

"Nie je hodný úradu starostu. Mal by sa správať ako otec a ísť príkladom svojim voličom," sťažovali sa dedinčania. Ani starosta a ani pokladníčka sa od tohto incidentu v úrade neukázali a neskôr sa obaja svojich postov vzdali. 

Viac o téme: KonferenciaSexStarostaPrichytenýZoom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu