Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prípad príšerného fetišizmu? Austrálski policajti určite nečakali, čo sa im podarí nájsť

(Zdroj: pixabay)

BRISBANE - V Austrálii vyšiel na povrch bizarný prípad. Pre prehliadke bytu 27-ročnému muža v Brisbane sa v mrazničke našli mužské genitálie. Za všetkých sa asi skrýva príšerná fetišistická fantázia.

Austrálska spravodajská platforma News.com.au informovala o prípade, ktorý sa počas vyšetrovania ukázal byť oveľa zložitejší, ako sa pôvodne predpokladalo.

Pred týždňom boli do hostelu v Brisbane privolaní hasiči a polícia, kde natrafili na 26-ročného muža zo Sydney, ktorý mal svoje genitálie už čiastočne oddelené, píše News.com.au.

Policajtom povedal, že sa s 27-ročným na internete dohodol, že si čiastočne odstráni pohlavné orgány. Podozrivý zmrzačovač nemal žiadne medicínske vzdelanie, prax získal sledovaním videí na internete. Semenníky si údajne odstránil kryoperom. Tento nástroj sa obvykle využíva na zmrazenie a odstránenie bradavíc alebo nezhubných nádorov kože.

Genitálie neznámeho v mrazničke

Keď polícia ďalej postupovala vo vyšetrovaní a prehľadala údajného zmrzačovača genitálií, našla v mrazničke penis a pár semenníkov. Ako informovala polícia v Queenslande, majiteľa nájdených genitálií zatiaľ neidentifikovali.

27-ročný podozrivý zmrzačovač pohlavných orgánov bol predbežne zadržaný. Podľa správy sa na konci augusta postaví pred súd. 26-ročného muža, ktorý mal čiastočne odstránené genitálie previezli do nemocnice. Po operácii sa jeho stav stabilizoval. Miestne orgány teraz zisťujú, či neexistuje nelegálna fetišistická scéna, v ktorej muži súhlasia s čiastočných vykastrovaním.

Viac o téme: PenisPohlavné orgánySemenníkyAustráliaMrzačenieFetišiszmus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu